handdator

Visa fullständig version : Kvarg Råd??


Christyle
2009-06-11, 09:01
Funlighten va slut imorse så jag fick äta den med näsan stängd helvete men är glad att det värsta är över då ska man bara lyfta skrot om en liten stund men jag behöver lite tips på vad jag kan ha i Kvargen när Funlighten är slut? nån som har bra tips? själv så fick jag hälla i en massa riven kokos för att dämpa den syrliga äckliga smaken

Sparven från Minsk
2009-06-11, 09:11
Russin fungerar fint för mig annars kan du testa vanlig saft, nötter, sylt, äppelmos. Fantasin har inga gränser :D

King Grub
2009-06-11, 09:22
Varför äter du den om den är så vidrig? Det är inget speciellt med kvarg.

Christyle
2009-06-11, 09:25
Varför äter du den om den är så vidrig? Det är inget speciellt med kvarg.

proteinpulvret är slut och är ganska pank nu och fick 4stycken Kesella av en polare som inte ville ha dem 3st lätt kesella och en vanilj

Juliette
2009-06-11, 09:27
Blanda i lite vaniljsocker om du gillar vaniljsmaken (alltså i lättkesellan). Om inte har något emot att äta socker förstås.

Frantic
2009-06-11, 09:30
Om du har yoghurt hemma så kan du testa det. Mjölk kan också hjälpa eftersom konsistensen blir lösare så att den blir mer lättäten

Christyle
2009-06-11, 09:32
Om du har yoghurt hemma så kan du testa det. Mjölk kan också hjälpa eftersom konsistensen blir lösare så att den blir mer lättäten

Mjölken e oxå slut men jag har en sån där Valio vanilj yoghurt den kan funka thanx

anders172
2009-06-11, 09:37
Blanda med vatten och drick.

Loca
2009-06-11, 09:45
nån som har bra tips?

Allt som är gott kan blandas ned i kvargen. Banan, äpple, apelsin, kardemumma, sötningsmedel osv. Fast jag tycker ju det är gott bara som det är :D

Frumpish
2009-06-11, 10:00
Hur mycket laktos är det i kvarg? hur många gram/100gram kvarg alltså

Pontus H
2009-06-11, 11:37
frusna hallon och blåbär som du tinar i micron i ca 1 min sen mixa ihop skiten med en sked. finns fan inget godare.

Rockhard
2009-06-11, 11:46
Kvarg är god som den är. Nån gång ibland har jag sylt i, eller äpplemos och kanel.

Loca
2009-06-11, 11:57
Kolla in min tråd http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=132215 som handlar om just kvar osv

Christyle
2009-06-11, 12:48
tack för svaren nu vet jag precis hur jag kan mixtra med Kesellan

Eddie Vedder
2009-06-11, 13:20
Du sökte inte ihjäl dig gissar jag.

http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=57828