Visa fullständig version : Stekt margarin
Hur många procent "försvinner" när man steker margarin i stekpannan. Jag försöker ha koll på hur mycket jag får i mig och det är ganska svårt att veta när jag använder margarin i stekpannen.
Men till saken, försvinner det en del av margarinet när man steker? :smash:
o/~ ingenting försvinner, allt finns kvar! o/~
(vattnet förångas)
När du steker i margarin så suger inte biffen åt sig allt margarin, jag är rätt säker på att den knappt suger åt sig något alls (inget?). Ingen idé att räkna stekmargarinet säger jag.
När du steker i margarin så suger inte biffen åt sig allt margarin, jag är rätt säker på att den knappt suger åt sig något alls (inget?). Ingen idé att räkna stekmargarinet säger jag.
Nej, jag skiter i det.
Tänker mer på ägg, de lär väl suga i sig allt när man gör en omelett.
Eddie Vedder
2009-02-10, 19:25
Nej, jag skiter i det.
Tänker mer på ägg, de lär väl suga i sig allt när man gör en omelett.
Ja där kan du räkna med närmast fullständig fettabsorbtion.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.