handdator

Visa fullständig version : Stekt margarin


Ishake
2009-02-10, 16:10
Hur många procent "försvinner" när man steker margarin i stekpannan. Jag försöker ha koll på hur mycket jag får i mig och det är ganska svårt att veta när jag använder margarin i stekpannen.

Men till saken, försvinner det en del av margarinet när man steker? :smash:

mikaelj
2009-02-10, 16:12
o/~ ingenting försvinner, allt finns kvar! o/~

(vattnet förångas)

Dreas
2009-02-10, 16:56
När du steker i margarin så suger inte biffen åt sig allt margarin, jag är rätt säker på att den knappt suger åt sig något alls (inget?). Ingen idé att räkna stekmargarinet säger jag.

Ishake
2009-02-10, 17:13
När du steker i margarin så suger inte biffen åt sig allt margarin, jag är rätt säker på att den knappt suger åt sig något alls (inget?). Ingen idé att räkna stekmargarinet säger jag.

Nej, jag skiter i det.

Tänker mer på ägg, de lär väl suga i sig allt när man gör en omelett.

Eddie Vedder
2009-02-10, 19:25
Nej, jag skiter i det.

Tänker mer på ägg, de lär väl suga i sig allt när man gör en omelett.

Ja där kan du räkna med närmast fullständig fettabsorbtion.