Torwald
2009-01-16, 20:27
Nu kommer jag och tjötar om min gravade lax igen :D
Jag köpte gravad lax (färsk, nyförpackad) för ett tag sedan, som jag öppnade och omförpackade. Jag kan inte för mitt liv minnas när jag gjorde detta. Jag tror på 1-2 veckor. Nu tog jag fram den, för jag blev så jävla sugen på en laxmacka, och luktade på den. Jag tyckte den luktade en aning surt, fast inte som i filmjölk utan det påminde om hur jag tycker att rimmad lax smakar. Så jag undrar: Hur ska det lukta egentligen? Är det "farligt" att smaka? Känns ju farligare än att råka dricka sur mjölk om inte annat. Jag tycker det känns lite tvetydigt, jag menar fisk luktar ju ändå lite fisk. Dill luktade det inte så mycket för det tvättade jag bort när jag öppnade den.
Jag köpte gravad lax (färsk, nyförpackad) för ett tag sedan, som jag öppnade och omförpackade. Jag kan inte för mitt liv minnas när jag gjorde detta. Jag tror på 1-2 veckor. Nu tog jag fram den, för jag blev så jävla sugen på en laxmacka, och luktade på den. Jag tyckte den luktade en aning surt, fast inte som i filmjölk utan det påminde om hur jag tycker att rimmad lax smakar. Så jag undrar: Hur ska det lukta egentligen? Är det "farligt" att smaka? Känns ju farligare än att råka dricka sur mjölk om inte annat. Jag tycker det känns lite tvetydigt, jag menar fisk luktar ju ändå lite fisk. Dill luktade det inte så mycket för det tvättade jag bort när jag öppnade den.