handdator

Visa fullständig version : mina första träningsjournal


isglass
2008-12-22, 13:40
Hej,

Längd/vikt :ca 190cm/ ca 106kg
kroppstyp : normal/mullig
Tränat: ca 2 månader , började i 2008-10-01
Tidigare erfarenheter: provat på gym då och då men aldrig riktigt börjat.
Började träna för att? : min läkare ordinera mig att träna
Startade journal för att? : det verkar kul
Mål : inga


-----------

Mat:
Frukost gröt med mjölk, kokta ägg , protein bar
Lunch: chicken bits och äggnudlar i currysås

Blir förmodligen lax och potatis till middag och sedan någon protein bar ,rostbiff och gröt.


------------
Dagens pass:

Fysisk/mentalform : pigg men inte energifull / tom, ej motiverad

Bänkpress: 50kgx5gånger (28,22,18,15,15) Gick bra förutom att jag blev seg i slutet.
Hiss drag :50kgx5gånger (26,18,15,15,15) vänster biceps svek mig vid 15 drag.
Axelpress stående med stång , 25kgx5gånger ( 28,22,20,22,18) gick bra

Övrigt: jag suger i fler reppare

passet tog ca 45minuter

-------------

Mvh

isglass
2008-12-23, 10:05
Mat:
Frukost gröt med mjölk, kokta ägg , protein bar
Efter träning tog jag en gainomax choklad och nu ska jag äta resten av laxen från igår.


Dagens pass:

Fysisk/mentalform :trött / motiverad

Benböj: 30kgx3 gånger ( 20,26,22) motivationen försvann i första reppet , men sen gick det bättre.

L-seat(tuck läge): 3x gånger (22sek,16sek,12sek) Minns förut när man mindre och kunde göra detta i över 2 minuter och kunde gå ut i riktigt L-seat

Sit ups 1x gånger ( 10 st) Orkade fan inget mer, var slut i kroppen och då kände jag det var lika bra gå hem och vila 1-2 dagar.

Övrigt: sov dåligt i natt , kanske blivit övertränad för jag tycker jag får sämre resultat . Ska ta och vila 1-2 dagar från allt. Är ju jul imorgon så då har man ju något göra istället för att träna. *grr* .

Passet tog ca 40minuter.

isglass
2008-12-25, 10:36
Mat:
Frukost gröt med mjölk, kokta ägg , protein bar
Efter träning tog jag en gainomax choklad och nu ska jag äa en protein bar och sedan blodpudding.

Fysisk/mentalform : normal / tom

Dagens pass:
Bänkpress 60kg x 5 gånger ( 20,16,16,14,12) Inte samma explosivt som när jag körde 50kg sist då vikten rent ut av flög upp, kändes hur bra som helst tills man kom runt 12 rep, då blev det segt och "bota" som fan, kanske har dålig muskelkondition , vad tror ni ?

Hissdrag 60kg x 5 gånger ( 18,16,12,10,7) Här var jag faktiskt missnöjd med resultaten, trodde jag iaf skulle klara 20 första gången, men det kändes tungt från första dragen.


Axelpress stående med stång 30kg x 5 gånger (20,13,13,14,10) satsade allt på dödmans hand i första repet och fick riktigt pressa upp den sista repen, så jag tror jag tog ut mig lite grann för sen blev jag rätt klen. Dom första tio repsen kändes hur lätt som helst, men sen runt 12 börja det bli segt som i bänkpressen.

Övrigt:

Passet tog ca 50 minuter.

Dagbok : Det var lugnt och fridfullt när jag gick till gymmet, en mysigt mörker bredde ut sig över världen . Sakta börja fragmentariska bilder från senaste passet dyka upp från föregående pass. Jag hade stått och tittat ut genom fönstret på gymmet , ett köksfönster lyste upp av ett halv sken, det var långt borta och jag fokuserade blicken . En man satt vid bordet med en tidning , läste och gjorde korsord. Jag betraktade han , han såklart omedveten att jag betraktade han . Den ljusa mysiga mörker var ännu kvar, endast någon enstaka bil körde bil gled fram på gatorna, tyst och fridfullt. Allt var tyst och jag betraktade mannen och plötsligt kände jag en sorts frid, jag kan inte beskriva den exakt men Den var lugn och avslappnad, jag kände att jag kunde titta ut genom fönstret för evigt och insupa mig den efterlängtade friden jag så länge velat ha för ett ögonblick. Jag var ju ändå på gymmet för att träna och lyckades släppa blicken efter några minuter, efter varje set gick jag till fönstret, händerna i kors lutande mot hörnet och beskådade soluppgången, staden växte sakta till liv , mer bilar körde runt och friden fanns kvar och över horisonten bredde sig en lila/orange sken av solen upp. Jag var nästan på gymmet och tanken på var frid var dök hela tiden upp, jag tänkte på det hela vägen fram till gymmet. Jag steg in på gymmet, tom och redo att träna. Jag gjorde min grej och begav mig hemåt, på vägen hem hade det börjat ljusna . Enstaka folk var ute, jag gick och möttes av en vacker ung tjej , jag kände ingenting, när jag gick förbi så tittade jag inte ens på henne. Hon betydde ingenting, hennes skönhet berörde inte mig det minsta, kände ingen attraktion . Jag vi möttes och gick förbi utan att ens titta på henne. Jag kom hem , duschade och satte på mig rena kläder , sedan gick på datorn....

isglass
2008-12-26, 10:21
Mat:
Frukost gröt med mjölk, kokta ägg , protein bar
Efter träning tog jag en gainomax choklad ,sen blir det kyckling och ris eller nudlar.

Fysisk/mentalform : pigg/ halv motiverad

Dagens pass:

Benböj : 40kg x 5 ( 20,17,18,15,12) gick bra i början med blev trött i slutet, verkar som fler reppare i ben är svårt.

Omvänd benspark(maskin /baksida lår) , 1x 25k , 2x 30kg ( räknade inte, pumpade järnet) Gick bra , höll på kräkas men jag försökte hålla inne den, kräkas förtjänar man om man tränat hårt och gjort allt för att hålla inne den. Men det blev ingen kräkning, men kanske nästa gång. Var ändå en liten motivation boost.

Situps med bena nära häcken samt hålla sig uppe 1sekund innan man går ner
3x 30reps gick bra, kändes lätt nu när man fått vila upp gäddbuken.

L-seat i maskin(tuck läge) 2 x 20-25sekunder

Dragonflags 3x ( 10,6,4) hade hört bra om denna övning, så jag bestämde mig för att pröva den, den var väldigt lik en annan övning vi tränade i gymnastiken när jag var liten.


Stretching : körde hård stretching denna gång och kunde nästan gå ner i spagat ( med vänster ben fram och höger bakåt) . Annars gick det andra okej, i slutet tänkte jag göra "the frog" men körde bara lite halvseriöst då jag inte orka töja ut mig alltför mycket då jag stretchat lugnt i en vecka.

Dagbok: När jag kommer fram till gymmet inser jag att jag ställt klockan fel och jag har kommit en timma för tidigt så gymmet var inte öppet, jag begav mig hem då jag bor nära, dagarna blir minsann mycket ljusare nu. Solen var redan på väg upp när jag var på väg till gymmet. Soluppgångar är magnifika och vackra , det är en av anledningar jag tränar tidigt så jag får börja dagen i Tystnad ,frid och se den vackra solen, önskar gymmet var öppet dygnet runt så man hade mer frihet i träningen, men man får ta världen som den är ibland.Igår gick jag en lång promenad i rask takt så jag blev svettig, var inte så härligt som jag trodde. Jag gillar inte svettas och när jag gick i raskt takt kunde man riktigt inte njuta omvärlden på samma sätt. Idag ska jag gå en promenad i normal gångfart, sen ska jag läsa min bok jag lånat på biblioteket. Förut var jag inte intresserad av att läsa , men nu har jag insett vilken betydelse dom har. Hundratals år av tankar om gåtor , jag har lärt mig mycket genom att läsa, mycket om mig själv.

mvh

isglass
2008-12-27, 08:46
Mat:
Frukost gröt med mjölk, kokta ägg , protein bar

Fysisk/mental form : kände mig seg och trött / tankespridd
Sovit: dåligt


Dagens pass:

bänkpress 70kg x1 (14) *cry*

Hade mål att klara minst 18 repeditioner då jag är rätt säker på att jag klarat 70kgx15 för 2 veckor sedan . Ska vila tills imorgon så kör jag nya tag . Har gått ner några kilon, så nu ska jag äta mer så man håller sig på tresiffrigt .

isglass
2008-12-28, 09:32
Mat:
Samma som alltid, från och med nu skriver jag bara vad jag äter till frukost om det är något utöver det vanliga .

Sov dåligt inatt, mycket mardrömmar och vaknade klockan 1 på natten ,var hungrig som fan men jag orkade inte stiga upp , somna om och steg upp 4 på morgonen.

Dagens pass:

Nu hade jag gett mig fan på att slå 70kgx14. Observera att jag aldrig vilar när jag kör mina övningar mellan repsen, har alltid muskel kontakt. Och tar det stopp så är setet klart.

Bänkpress: 70kgx5 ( 13,10,11,12,7) det blev alltså en sänkning , tror jag börjar ta ut mig så jag ska köra lugnare , då jag maxat och gett järnet senaste 4 bänkpassen som varit inom 1 ½ vecka period. Började på 40kg sen öka jag +10kg /pass. så det blir 40,50,60,70 . Hade tänkt göra det till 100-120kg men nu får jag ta och stagnera mig .

Hissdrag : 70kgx5 (10,8,6,7,8) hade hoppats på +2 mer reps, men det är väl som i bänken, att man börjar bli sliten.

stående militär press 40kgx3 ( 10,11,12) Kunde lätt lyfta mer men jag ska inte ta ut kroppen kom jag fram till. Men jag ska köra lugnare och återfå styrkan sen ska jag börja maxa igen .

Alex_Torn
2008-12-28, 12:31
Skönt med ordentlig mat! Själv har man inte kommit så långt med maten med det kommer!:smash: Vet du varför du sov så dåligt på natten? Härligt med +10kg per pass med bänken. Lycka till!:thumbup:

isglass
2008-12-28, 16:32
Skönt med ordentlig mat! Själv har man inte kommit så långt med maten med det kommer!:smash: Vet du varför du sov så dåligt på natten? Härligt med +10kg per pass med bänken. Lycka till!:thumbup:

Jag tror det beror på mitt medicinska intag , inte överträning / tackar

Alex_Torn
2008-12-28, 17:22
oj då...Jobbigt:(

isglass
2008-12-28, 17:28
har varit värre, men det är det förflutna nu är det träning som gäller eller hur?:cool:

isglass
2008-12-29, 11:47
Idag ska jag vila , men imorgon ska jag köra ett benpass och mage. Jag ska fara och handla på några timmar, jag ska köpa massor med mat , tror jag ska köpa mig köttfärs, det var ju länge sen sist , kanske gör mig en stor form lasagne.

Här är mina förslag på mat tror jag ska köpa:
Torsk/pollock - ungbakad med hemmagjord mos
Köttfärs(nötkött) - lasagne eller spagetti
Kycklingfile ( kycklingsås på filebitar med pasta ).

På nyår eller dagen efter nyår ska jag köra 80kg i bänk, jag hoppas att efter all vila och mat att jag ska klara över tio repeditioner . På 70kg har jag klarat 15reps för snart två veckor sen, i gårdagens försök klara jag 13reps och dagen före 14reps .

isglass
2008-12-30, 10:08
Jag vilade igår, gick en liten promenad på två timmar och åt en massa som jag sa jag skulle göra , kan inte säga jag mådde så bra . Direkt jag äter något i stor mängd som tas upp snabbt som t ex socker , så mår jag lite dåligt ett tag .

Dagens pass var ben och mage, jag bestämde mig i förväg för att köra ett lätt pass ,helst så jag inte ens svettades.

Benböj : 60kg x 3 ( 15,10,7 ) gick bra, direkt jag kände det börja gå segt så sluta jag. Känns som jag blivit starkare i benen och bara jag kör lätt och vilar lite mer så ska jag nog öka ännu mer.
Benspark omvänd(maskin) 30kg x 2 ( max,max) sluta när det börja sega

Körde lätt stretching , lite gymnastik/karate övningar för benen . Inget jobbigt.

situps med 1 sekunds "håll emot" - 45st
L-seat (i ställning) - räknade inte men var säkert kring 20 -30 sekunder.
Dragonsflags - 2

Körde lite mer gymnastik övningar för benen (väldigt lätt) sen stretcha jag lite till och då var jag klar.

Passet tog ca 35min.

Dagbok: jag tror jag kommer öka i styrka nu när jag äter och vilar mer . Ska vila imorgon , så jag är laddad till årets första dag då jag tänkte göra mitt första pass. Ska försöka ta det så lugnt jag kan och äta mycket nyårsmat , sedan ska jag gå en promenad vid tolvslaget och se fyrverkerierna från något fint ställe . Sedan blir det läggdags och upp tidigt för att träna .

Förlåt om jag gjort någon besviken och att ni fått intryck av att jag inte lyssnar, men så är inte fallet, jag tar verkligen emot råd och tips, men med en näve salt. Men som alla andra vill man ju köra sitt egna "race" , jag är kritisk , men jag är inte naiv , och som ni ser nu så vilar jag ju mer och äter mer och lagt in mer vanlig mat i kosten. Tack alla som har hjälpt och stöttat mig.

Önskar er ett gott nytt år

isglass
2009-01-01, 10:48
Dagenspass:
Försov mig så var tvungen äta snabbt och springa på gymmet, var trött då jag ätit dåligt och just stigit upp. Jag kom trött in på gymmet , men jag hade vilat i några dagar så jag visste musklerna var upp vilade .



Bänkpress 80kg x 3 (10,7,5) fanns mer att ge, men jag ska vila upp mig mer och köra lättare bänk i en vecka. Sen ska jag köra 90kg.

Körde några chins och lite bröst maskiner.

Axlar vilade jag idag .

Lätt stretchinh

Passet tog ca 25 minuter

isglass
2009-01-02, 10:20
Dagenpass:

Benböj 70kgx3 ( 12,8,6) gick hur lätt som helst , men jag ska spara men till dom tyngre lyften så kanske får fram ett max. Skulle gissa på att mitt max är någonstans över 100kg.

Omvänd bencurl i maskin - 3x ( vikt 25-30kg)

Lätt stretching (10minuter)

Sit ups med 1sek negativt "håll emot"( är samma övning som tidigare mag pass) tror det heter negativt när man håller emot i maxläge. Gjorde 30st som uppvärmning.

Benövningar (gymnastik) bland annat lyft åt sidan,framåt lyft med 1sekund negativt i maxläge, kampsport övning . 10 av varje . Var lagom tungt.

Lätt stretching (10minuter)

Situps med vikt(10kg), dragonsflags, snea sit ups ( tog grymt bra i sidorna) , situps med benen i vädret (rakt och åt sidorna) .

Hård stretcing (10 minuter) - gick bra , är så nära att gå i spagat nu .

Mage har börjat bli halv segt så jag ska vila nästa mag pass. Sen börjar jag köra det lite lätt.

isglass
2009-01-03, 11:43
Idag vilar jag från träning och promenad, ska fokusera på att äta och vila mycket.

Pratade med läkarna igår och då bad dom mig komma snabbt ,då dom tyckte att jag borde kolla upp mitt blodsocker då jag alltid är törstig,hungrig och har gått ner så mycket i vikt fast jag äter mycket, har börjat äta mer nu men går ändå ner i vikt. Äter över 4000kcal per dag nu , men nu ska jag öka till 5000kcal. Tyvärr kan jag inte äta all sorts mat*spy* , så blir så dyrt för mig.

Jag hade 6.6mmol/l i blodsockervärde, vilket är normalt sa läkaren. Men tyvärr hade specialist läkarna gått hem så jag kunde inte kolla upp det andra. Men jag ska dit nästa vecka då jag har en tid och då får man se vad som händer.

Imorgon , söndag, ska jag köra mitt överkropps pass. Har tänkt köra följande övningar:

Bänkpress i maskin
Dips
chins
militärpress i maskin
gymnastikövningar för överkroppen

Känner det kommer gå fint då jag vilat en extra dag. *cupid*

isglass
2009-01-03, 22:06
Blev lite ändringar, skulle jag vilat idag men så blev inte fallet. Jag gick en promenad på 2 timmar, skulle först gå en timma bara för att kyla av mig, men sen gick jag längre och längre. Men det var väldigt skönt, jag tittade på stjärnorna och dom tittade tillbaka på mig, det vet jag att dom gör.

Nu sitter man och trycker i sig massa mat, är nog uppe i över 6000kcal idag.

isglass
2009-01-04, 10:15
Dagenspass:

Körde dips efter varje set bänkpress
Bänkpress i maskin : 80kgx5 ( 10,6,4,8,8) Gick väl okej, tycker maskinen kändes annorlunda sen jag träna på den sist *grr*
Dips djupa 3x ( 10,8,8)
Dips mot träningsbänk ( 25,30)
Dips mot träningsbänk och fötterna på en låda 1x (20)

Chins 5 set- gick dåligt, orkade knappt upp 1-2 gånger.*cry*

Dips mot träningsbänk ( 25,30)
Axlar i smithmaskin (flaxa som en fågel) ;) 20kgx3 ( max,max,max) gick bra
Axelpress med hantlar sittandes på en bänk 22.5kgx3(10,8.8) gick lätt

Körde triceps i maskin efter varje biceps set
Biceps curl med hantelar 15kgx3 (20,20,20) = 10 vardera hand
(snabb vila mellan seten)
Triceps i maskin 60kgx3 (14,12,12)

Stretching

Passet tog ca 60minuter

isglass
2009-01-04, 21:28
Nu har jag gått en promenad på ett par timmar och skönt var det :) . Imorgon ska jag köra ett benpass, men vila mig från mage. Äter väldigt bra och sover gott, så tror det här kommer gå fint.

isglass
2009-01-05, 09:31
Dagens :

Benböj speed 40kgx5 (15,15,15,15,15) Kort vila
Benspark omvänd 25kgx3 (25,25,25) kort vila

Lätt stretching 10 minuter

gymnastika benövningar 10minuter

Medel stretching 10 minuter

Tid: 50 minuter

isglass
2009-01-05, 09:46
Idag har jag faktiskt träningsverk i bröstet efter gårdagens överkropps pass, det händer inte alltför ofta. Imorgon ska jag köra följande övningar:

Chins
Dips
Biceps curl med stång( var länge sen och tror biceps behöver sig lite pisk för att chinsen ska komma igång)
Biceps curl hantlar
Armhävningar i olika varianter
Gymnastika övningar för överkroppen

Slutsats
Chins har hamnat på efterkälke så nu ska jag köra chins istället för rodd etc tills jag klarar minst tio stycken. Sen ska jag köra mycket biceps så man får ett bra tryck i dom.

isglass
2009-01-06, 09:57
Dagens pass

Jag börja med lite uppvärmning i några minuter . Sedan gick jag in på dips och chins. Körde varannan med en lagom vila , sedan gick jag vidare till två nya övningar och gjorde samma sak. ;)

Dips 5x (12,10,8,10,7)
Chins 5x (2,2,2,2,2)

Chins med benen i marken ,lutande (special övning) 5x ( max,max,max,max,max)ca 20 reps per set
Stå på händerna och göra axelpress 5x(max,max,max,max,max) ca 10 reps per set

militär press med hantlar 22,5kgx3 ( 12,10,7)
Biceps curl med stång 40kgx3(? ,12, 10) frågetecknet betyder jag glömde räkna


gymnastik övning för ryggen 3x( max,max,max)
korsrygg i maskin (den övningen man böjer sig som en banan) :Virro 3x (max,max,max)

isglass
2009-01-07, 09:54
Dagens:

the pistol 5x med varje ben(max,max,max,max,max)(benböj med ett ben utan vikt) är nära klara dom snart

Gymnastik övning för baksida lår 5x lite klurig övning men snart ska jag klara den fint.

stretching

Sit ups med 1s negativt i maxläge 1x ( 30)

Dragonsflags 3x (max,max,max) - lite övning till så kommer jag klara dom strikta

L-seat (tuck läge i maskin) 2x (30sek,20sek)

Diverse mag övningar jag inte vet namn på totalt blev det iaf 3 övningar med 3 set i varje och max på alla.

Stretching

isglass
2009-01-08, 08:40
Dagens:

jag kände mig trött i kroppen, vaknade 3 på natten och ylade av hunger, hade ännu träningsverk i överkroppen och nu i magen. Musklerna var sega som kola. Tänkte nu skiter jag i att träna idag, men jag måste ge det en chans, det är ju så kul träna , eller hur? .

Kände direkt i uppvärmning att man var stel som ett lik.
Bänkpress maskin : 80kgx10 (5,5,5,x,x,x,x,x,x,x,x)
Dips 5x ( 10,9.8,x,x)
Bänkpress 80kgx3 (x,x,x,) Efter första lyftet la jag tillbaka stången och gick hem, var ännu seg och träningsverken försvann inte fast jag körde mycket uppvärmning för att trigga igång dom.

Jag äter nog för lite, ska ta reda på varför det blivit såhär. Har alltid kört halv kropps pass varje dag utan att vila och det har gått bra. Skulle till läkaren idag men nu har dom ändrat tiden för dom ska visst "något skumt ord" betyder säkert semester, typiskt . Läkarna skickar en på behandling så trycker dom in en massa sprutor, sen när det är fel som inte är akuta då är dom plötsligt borta. Men direkt det är något allvarligt då tycker dom upp som monster på natten. Jisses! Men ska vila i 3 dagar , vilket blir min längsta vila någonsin sen jag börja. Ska äta mycket, är redan hungrig fy å fan. Sen ska jag planera en massa och läsa böcker.

isglass
2009-01-08, 12:42
Nu har jag förberett mig för att vilan, jag ska sova i tre dagar och endast stiga upp för att äta/dricka och gå på toaletten, all mat är förpackad i burkar som man snabbt kan värma i mikron. Nu kommer kroppen få maximalt med vila och jag kan vila mig mentalt också, det förtjänar jag. Hoppas man vaknar super stark.Ses på måndag. Ha det bra tills dess!

isglass
2009-01-09, 08:53
Nu sitter man och äter frukost, har legat i sängen sen igår. Tiden går verkligen fort, har dock haft svårt sova, är alltid så varm och har haft näs blod :(

isglass
2009-01-09, 17:37
Nu har jag stigit upp för en stund, man blir verkligen seg i kroppen om man ligger för länge. Men det är skönt gå upp och stretcha lite då och då , känner mig väldigt mentalt utvilad, kroppsligt känner jag att kroppen håller på bygga upp sig, ska bli intressant se hur bra man presterar på måndag. Har klarat 80kgx10 i bänkpress, tror faktiskt jag kommer klara 15 reps eller mer på måndag.

isglass
2009-01-12, 10:09
Dagens:

Bänkpress 80kg x 2 ( 7,5) *cry* jag har blivit svagare, klarade 10st för två pass sedan och nu ynka 7, jag kände mig helt seg.

Jag bestämde mig för att köra tyngre lyft... har vilat i 4 dagar, det är dubbelt så mycket man behöver , jag måste bara vara seg av att ha suttit still i 4 dagar tänkte jag och nu skulle jag lyfta tungt.

Bänkpress 60kg x 1 (15)
Bänkpress 90kg x 1 (1)
Bänkpress 100kgx3 (1,1,1) gick lätt
Bänkpress 110kgx1 (1) Nytt pb , när jag släppte stången insåg jag att jag blödde från händerna *cry*, jag hade pressat in naglarna in i handflatorna. Jag gick och tvätta händerna och linda in dom i toa papper. Sedan torka jag upp blodet på gym utrustningen.
Bänkpress 80kg( 7,4) Trodde inte det var sant!, jag klarade lika många reps i början av passet som i slutet av passet.

Chins 7x- körde 2-3 chins mellan varje bänkpress , gick ovanligt lätt.

ännu mer chins 3x (3,2,2)

Militärpress stående 40kg x 2 (10,15)
Militärpress stående 50kg x 1( 5)
Militärpress stående 60kg x 1( 3 ) Nytt pb

tänkte testa på 70kg men jag sket i det

Axelpress med hantlar 22.5kg x 2(14,11)

Biceps curl hantlar 20kgx 1 (8) 4 med varje arm !

isglass
2009-01-13, 09:44
Benböj 60kgx 1 (10)
Benböj 80kgx 1 (7)
Benböj 90kgx 1 (1)
Benböj 100kgx1 (1)
Benböj 110kgx1 (1) pb
Benböj 120kgx1 ( ½ ) Japp en halv för att pröva på vikten .

Lätt stretching

Gymnastik övningar för benen

Mer stretching och magövningar.

isglass
2009-01-17, 13:40
Dagens

bänkpress uppvärming typ lätt vikter en massa gånger

Bänkpress 60kgx1 (20)
bänkpress 80kgx1 (10)
Bänkpress 90kgx1 (2) Fan vad segt det gick
Bänkpress 100kgx1 (1) segt
Bänkpress 110kgx1( x) skiten hamna på bröstet så fick glida ner den och vika den, svartnade lite mysigt för ögonen, men man får ju skylla sig själv.

Hissdrag 40kgx1 (typ 20 ) o
Chins 3st,3st

Nya tag i bänken
Bänkpress 60kgx1(15)
Bänkpress 90kgx1(5)
Bänkpress 110kgx1(1)
Bänkpress 120kgx1(1)
Bänkpress 130kgx1(prov lyft halvvägs)
Bänkpress 130kgx1(1) Nytt personbästa

Chins 3,3,3,2,2
Militärpress maskin 50kgx1(15)
Militärpress maskin 60kgx1(10)
Militärpress maskin 70kgx1(5)
Militärpress maskin 80kgx1(1) Nytt personbästa

Hissdrag bred stån 60kgx3(x,x,x) orka inte räkna men var mellan 10 och 15 reps i varje set.

Biceps curl hantlar 15kg x 1( 15) med varje hand
Biceps curl hantlar 22,5kg x 2 ( 10,10) med varje hand Nytt personbästa

Flax övningen (axel övning) 15kgx2 ( max, max)
Flax övningen (axel övning) 20kgx1 (max)
Flax övningen (axel övning) 25kg,x1 (max) nytt pb

Bänkpress än en gång
60kgx 1(15)
80kgx 3( 6,5,5) nöjd med tanke på hur jävla mångs lyft man gjort på passet

Omvänd flax övning 10kg x 2 ( max,max)

Chins omvänd (special övning) 2x (max,max)

stretching

isglass
2009-01-17, 14:04
snart har man tränat i 3 månader och vad ar jag lärt mig ?

Det är inte kul träna nå mer, men jag ska fortsätta för jag tränar nu för att utmana mig själv

Jag har lärt mig att man kan bli starkare på flera sätt än att endast träna.

Jag har lärt mig att jag inte behöver träna varje dag, det är bara slöseri med energi och tid. Utan istället bara träna när man vill, orka lära sig hur man ska träna eller äta . Det är bara äta vilken mat som helst som innehåller protein.

Jag har lärt mig att jag besitter tillräcklig kunskap för att träna på vilken nivå jag än vill.

Jag lärt mig att man ska träna som jag gör för att inte bygga massa, massa är fult och onödigt. Det är i vägen, man ska vara så komprimerad som möjligt, så effektiv på alla möjliga sätt. Allt annat är endast enfaldigt och fult. Desto mer massa man har desto större träff yta ar man också.

Man ska vara stark på alla sätt och kunna använda sin kropp för att skydda sin själ, är ingen ide träna för att det är kul. finns roligare grejer göra än att träna .

Man ska inte ha några mål i träningen, finns ingen ide ha det, man ökar det man ökar och man orkar det man orkar, det finns dåliga dagar och bra dagar, att ha självrespekt och acceptera sig själv är nyckeln till andra dörrar. Livet är oförutsägbart och så ska allt annat vara också.

isglass
2009-02-05, 22:10
back from the dead!

isglass
2009-02-06, 20:26
Orkar inte skriva ut dagens pass , får det gick åt helvete, har minskat som fan. Men sen när jag kommit igång ska jag börja skriva

isglass
2009-02-08, 10:11
Tränade ett pass igår, var ännu segare. Tror det kommer ta 1-2 veckor för min kropp att repa sig från 3 veckor av sängliggande , svält och törst. Sedan blir det fullt ös och jag ska äta och dricka mycket.

stridis
2009-02-08, 22:15
snart har man tränat i 3 månader och vad ar jag lärt mig ?

Det är inte kul träna nå mer, men jag ska fortsätta för jag tränar nu för att utmana mig själv

Jag lärt mig att man ska träna som jag gör för att inte bygga massa, massa är fult och onödigt. Det är i vägen, man ska vara så komprimerad som möjligt, så effektiv på alla möjliga sätt. Allt annat är endast enfaldigt och fult. Desto mer massa man har desto större träff yta ar man också.

Man ska inte ha några mål i träningen, finns ingen ide ha det, man ökar det man ökar och man orkar det man orkar, det finns dåliga dagar och bra dagar, att ha självrespekt och acceptera sig själv är nyckeln till andra dörrar. Livet är oförutsägbart och så ska allt annat vara också.

Massa är fult? Inte då. Klart du skall ha mål med träningen, då blir träningen oftast roligare och definitivt effektivare. Vilka mål? Det är helt upp till dig.


Jag har också haft lite svackor i journalföringen, hoppas du kör på nu (när du repat dig efter svälten). GL HF!

isglass
2009-02-09, 20:21
Ja massa är fult tycker jag, jag tycker om när jag ser så flickig ut som möjlig .

Behöver inga mål , man bara tränar och gillar läget.

Jag har inte kunnat tränat på 3 veckor , men jag tror jag kommer repa mig bra från allt.

isglass
2009-02-11, 12:53
Dagens pass Hoppade i övningarna men orkar inte skriva rätt ordning .

Bänk
60kgx1 (19)
80kgx3 (6.4.4)
60kgx1(10)
80kgx2(5,3)
90kgx1(5)
100kgx1(2)

Chins 6x (3,3,4,3,3)
Chins med smalt handtagx2 ( 5,4)

militär press
30kgx1 (x) räkna ej
40kgx1 (10)
50kgx1 (6)
40kgx1(10)
50kgx1 (8)
60kgx1(3)

Biceps curl hantel
12.5kgx1(20) med varje hand
15kg x 1 (10) med varje hand

Smith axlar
10kgx1 (max) kring 30
15kgx1 (max) kring 20
20kgx1 (max) kring 10
25kgx1 (max) kring 5

Hantelpress (axlar)
10kg hantlar x 1 (max)
22.5kgx2 ( 6,8)

isglass
2009-02-11, 12:55
kan någon högre stående ändra namnet på min journal till "min första träningsjournal" ??

Grazzafukkinrazzi
2009-02-11, 17:57
bra toppstyrka du har om du klarar en 1a på 130 men bara en 2a på 100 *screwy*

ThisIsTheOne
2009-02-11, 18:04
bra toppstyrka du har om du klarar en 1a på 130 men bara en 2a på 100 *screwy*

För att med stor sannolikhet vara ett avancerat troll tycker jag att allt är bra.

Grazzafukkinrazzi
2009-02-11, 18:16
För att med stor sannolikhet vara ett avancerat troll tycker jag att allt är bra.

hahaha va? förklara dig *popcorn*

ThisIsTheOne
2009-02-11, 18:41
hahaha va? förklara dig *popcorn*

Jag tycker bara att signaturen isglass har stått för en rad rätt underliga inlägg. Inget märkvärdigt alls egentligen och nu ska jag sluta spamma hans/hennes journal.

Grazzafukkinrazzi
2009-02-11, 21:58
Jag tycker bara att signaturen isglass har stått för en rad rätt underliga inlägg. Inget märkvärdigt alls egentligen och nu ska jag sluta spamma hans/hennes journal.

Hahahha, kan vara därför han blev bannad *flex*