handdator

Visa fullständig version : Utsöndringstider hos olika proteinkällor.


TTT
2008-12-14, 12:29
Är det någon som vet om det gjorts studier på hur länge andra proteinkällor än vassle och kassein utsöndrar aminosyror?
Kyckling, tonfisk, nötkött etc.

Ställer frågan utav anledning att kunna få ut mest av produkter som främjas av att intagas på tom mage. Åtminstone så tom mage som möjligt utan att drabbas av herr katabol.

Lite pretentiöst kanske, men jag är vansinnigt trött på kasseinshakar.
Säg att jag äter lunch och vill träna 5-6 timmar senare. Vilka möjligheter har jag då?

Det är inte så att jag tror att det är livsviktigt, eller att jag kommer att krympa till oigenkänlighet om jag inte tillämpar en optimal kost, utan mer av vetgirighet och strävan efter att optimera sitt näringsupptag.

// Björn

Ola Wallengren
2008-12-14, 12:46
Här kan du hitta en del.

http://www.bodyrecomposition.com/category/nutrition/protein

TTT
2008-12-14, 13:02
Här kan du hitta en del.

http://www.bodyrecomposition.com/category/nutrition/protein

Tack. SKall ta mig tid att läsa igenom detta. :)

Halldin
2008-12-15, 19:24
Jag tror bestämt att Grub har lagt upp en bra tabell på det i forumet någonstans.
Var vet jag dock inte. ;)