handdator

Visa fullständig version : Hemmagjorda Hamburgare, tips?


Cidersson
2008-12-09, 13:05
Tjenare alla koloeliter!

Nu när man är off igen är det dags med favoriträtterna.

Hamburgarfreak som man är så händer det att man gör egna hamburgare sådär lagom till insulinpeaken efter träningen :)

Nå, någon som har härliga recept på vad ni har i era hamburgare? Olika kryddor, etc etc?

Tack på förhand! Ser fram mot att höra från era inre sibylla-knegare! :)

MyungChul
2008-12-09, 13:19
Nötfärs, kapris, dijon, oxfond, äggula, brynt lökpure, salt, peppar.
Gödkalvsfärs, oxfond, äggula, brynt lökpure, feta, kapris, soltorkade tomater, salt, peppar.

Det va bara två, brukar inte göra burgare.

Har gjort en stört bra burgare på;

Pilgrimsmussla och scampi som mixas slätt. Äggula, ingefära, chili, vitlök, citrongräs. Poscheras sedan i vatten inlindad i gladpack. Till det serverades olivoljestekt ciabatta, vitlöksstekt savoykål, majonäs på ingefära, chili och citrongräs. Även sojamarinerad gurka.

Cohen
2008-12-09, 21:56
Här har du en ganska ny tråd i ämnet:

http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=122084

I den finns många bra tips.