shut teh face
2008-10-07, 14:33
Jag gjorde en trevlig gryta idag men jag tycker ryggbiff som jag hade blir segt. Man har ju smakat grytor där köttet bara smälter i munnen, är det fransyska som kokat i 24 månader eller?
Ge mig tips på era grytor, det får gärna vara storkok, dyra som billiga.
Tycker det är extremt roligt att laga grytor. :cool:
Jag bidrar med denna, även fast det är rätt tråkig men jag är inte så haj på det här med grytor faktiskt
500g nötkött, små bitar
1 Gul lök
Tomatpure, 4msk
Dijonsenap, 5tsk
Salt 1 tsk
Peppar tsk
Paprikapulver 3 tsk
250ml matlagningsgrädde
Stek köttet, stek löken, lägg det i en gryta ihop med grädden, i med resten av grejjerna och låt koka i 10-15 min
Tipsa gärna om kycklinggrytor också, eller korv? :cool:
Ge mig tips på era grytor, det får gärna vara storkok, dyra som billiga.
Tycker det är extremt roligt att laga grytor. :cool:
Jag bidrar med denna, även fast det är rätt tråkig men jag är inte så haj på det här med grytor faktiskt
500g nötkött, små bitar
1 Gul lök
Tomatpure, 4msk
Dijonsenap, 5tsk
Salt 1 tsk
Peppar tsk
Paprikapulver 3 tsk
250ml matlagningsgrädde
Stek köttet, stek löken, lägg det i en gryta ihop med grädden, i med resten av grejjerna och låt koka i 10-15 min
Tipsa gärna om kycklinggrytor också, eller korv? :cool: