olsson15
2008-09-02, 09:59
Så vad tror ni om den nya "uppfinningen som tillagar all din favoritmat upp till tre gånger snabbare, utan att du behöver tillsätta fett."
Är det något att ha eller är det bara skräp?
http://www.tvins.com/products/flavorwave-turbo/flavorwave-turbo.php
Att tina upp mat tar evigheter; men Flavorwave Oven® Turbo klarar av stenhård mat direkt från frysen och tillagar den åt dig upp till tre gånger snabbare än en vanlig ugn.
Tänk dig kalkon som får det att vattnas i munnen på 20 minuter, inte 90 minuter. Lasagne på en kvart i stället för timmar. Baka till och med ljuvliga kanelbullar på bara minuter. Oavsett om maten är färsk eller fryst kan du nu ugnsbaka, halstra, rosta, fräsa, steka, bryna, grilla, torka, ångkoka, värma upp och mycket mer, snabbare än någonsin förr.
Hemligheten är att Flavorwave Oven® Turbo tillagar maten med hjälp av halogenvärme, infraröda vågor och varmluft, maten blir klar fortare och blir saftigare. Fett och oljor avlägsnas bättre än någonsin förr och maten tillagas alltid helt perfekt. Vanliga metoder lämnar maten badande i fett och flott, eller förlitar sig på gravitationen så att det droppar bort. Den otroliga kraften i Turbo-ugnens tornadoliknande luftflöde avlägsnar 75 procent av fettet i maten och stänger inne safterna. Du kan alltså gå ner i vikt och ändå njuta av all din favoritmat. Inte konstigt att den fått Cooking Club of Americas sigill. Och gissa vad? Flavorwave Oven® Turbo värmer upp maten till 260 grader Celsius och håller den varm och aptitretande i timmar, så att hela familjen kan njuta av varm och inbjudande mat.
Och det bästa av allt – Flavorwave Oven® Turbo diskar till och med upp efter sig. Ställ den helt enkelt i diskmaskinen och jobbet är klart. Den här infraröda ugnen som används på femstjärniga restauranger kan kosta över 25 000 kronor. Alla de här dyra apparaterna kostar över 30 000 kronor, men Flavorwave Oven® Turbo ersätter dem alla och tar inte upp mycket mer plats än din brödrost. Nu kan den bli din som en del av ett exklusivt erbjudande!
Fördelar
Du kan laga en fullständig måltid samtidigt med ugnsgaller i 2 nivåer.
När man tillagar mat på galler minskar mängden fett som stannar kvar i maten och därmed även kaloriinnehållet.
I de flesta recept är det onödigt att tillsätta fett eller olja.
Visst kött kan tillagas i fruset skick genom att tillagningstiden förlängs – information finns i receptboken.
Säker och enkel att använda för hela familjen.
Lätt att diska, alla delar är diskmaskinssäkra – utom locket som bara ska torkas av och inte får nedsänkas i vatten.
Ugnens galler gör att du kan laga mat i två nivåer samtidigt. När du lagar kött, fågel eller fisk på det nedre ugnsgallret blåser fläkten bort fett och oljor, som försvinner ned genom gallret. Maten blir både magrare och mer näringsriktig!
Är det något att ha eller är det bara skräp?
http://www.tvins.com/products/flavorwave-turbo/flavorwave-turbo.php
Att tina upp mat tar evigheter; men Flavorwave Oven® Turbo klarar av stenhård mat direkt från frysen och tillagar den åt dig upp till tre gånger snabbare än en vanlig ugn.
Tänk dig kalkon som får det att vattnas i munnen på 20 minuter, inte 90 minuter. Lasagne på en kvart i stället för timmar. Baka till och med ljuvliga kanelbullar på bara minuter. Oavsett om maten är färsk eller fryst kan du nu ugnsbaka, halstra, rosta, fräsa, steka, bryna, grilla, torka, ångkoka, värma upp och mycket mer, snabbare än någonsin förr.
Hemligheten är att Flavorwave Oven® Turbo tillagar maten med hjälp av halogenvärme, infraröda vågor och varmluft, maten blir klar fortare och blir saftigare. Fett och oljor avlägsnas bättre än någonsin förr och maten tillagas alltid helt perfekt. Vanliga metoder lämnar maten badande i fett och flott, eller förlitar sig på gravitationen så att det droppar bort. Den otroliga kraften i Turbo-ugnens tornadoliknande luftflöde avlägsnar 75 procent av fettet i maten och stänger inne safterna. Du kan alltså gå ner i vikt och ändå njuta av all din favoritmat. Inte konstigt att den fått Cooking Club of Americas sigill. Och gissa vad? Flavorwave Oven® Turbo värmer upp maten till 260 grader Celsius och håller den varm och aptitretande i timmar, så att hela familjen kan njuta av varm och inbjudande mat.
Och det bästa av allt – Flavorwave Oven® Turbo diskar till och med upp efter sig. Ställ den helt enkelt i diskmaskinen och jobbet är klart. Den här infraröda ugnen som används på femstjärniga restauranger kan kosta över 25 000 kronor. Alla de här dyra apparaterna kostar över 30 000 kronor, men Flavorwave Oven® Turbo ersätter dem alla och tar inte upp mycket mer plats än din brödrost. Nu kan den bli din som en del av ett exklusivt erbjudande!
Fördelar
Du kan laga en fullständig måltid samtidigt med ugnsgaller i 2 nivåer.
När man tillagar mat på galler minskar mängden fett som stannar kvar i maten och därmed även kaloriinnehållet.
I de flesta recept är det onödigt att tillsätta fett eller olja.
Visst kött kan tillagas i fruset skick genom att tillagningstiden förlängs – information finns i receptboken.
Säker och enkel att använda för hela familjen.
Lätt att diska, alla delar är diskmaskinssäkra – utom locket som bara ska torkas av och inte får nedsänkas i vatten.
Ugnens galler gör att du kan laga mat i två nivåer samtidigt. När du lagar kött, fågel eller fisk på det nedre ugnsgallret blåser fläkten bort fett och oljor, som försvinner ned genom gallret. Maten blir både magrare och mer näringsriktig!