auToeXeC
2008-05-06, 20:25
Nu är det så att jag vet att denna frågan varit uppe innan men kan allvar inte hitta tråden igen tyvärr.
Nu är det så att jag undrar lite om vägning av maten, då jag gjorde nyss en mattlåda till jobbet igår och vägde då kycklingen som var direkt från frysen och fick det till 450g och kastade detta sedan på stekjärnet och lagade till mig denna med enbart salt och citronpeppar. Med andra ord inget smör eller annar fett alls. Detta för att underlätta kcal räkningen. Sedan för skoj skulle så la jag matlådan på vågen och sedan la jag i kycklingen för att se vikten igen och vipps så visade den bara 350g kyckling.
Vad ska jag då gå efter? 450g frusen eller 350g tillagad utan fett eller andra tillsatta kcal.
Samma gäller med broccoli, den vägde 50g mindre efter jag kokat den och vilken vikt ska man då gå efter?
Nu är det så att jag undrar lite om vägning av maten, då jag gjorde nyss en mattlåda till jobbet igår och vägde då kycklingen som var direkt från frysen och fick det till 450g och kastade detta sedan på stekjärnet och lagade till mig denna med enbart salt och citronpeppar. Med andra ord inget smör eller annar fett alls. Detta för att underlätta kcal räkningen. Sedan för skoj skulle så la jag matlådan på vågen och sedan la jag i kycklingen för att se vikten igen och vipps så visade den bara 350g kyckling.
Vad ska jag då gå efter? 450g frusen eller 350g tillagad utan fett eller andra tillsatta kcal.
Samma gäller med broccoli, den vägde 50g mindre efter jag kokat den och vilken vikt ska man då gå efter?