handdator

Visa fullständig version : Solglasögon


bubbe
2008-04-24, 15:42
Måste skaffa ett par....

Hade ett par polaroid, med polariserade glas köpta på gekås för några hundralappar som var asbra. Tyvärr åkte dom i backen när jag körde iväg med dom liggandes på biltaket, så dom skrotades med en stor repa på ena glaset.

Dirty dog hade ett par våtsportsglasögon vilket kändes lämpligt då dom kommer användas under div seglingar/vattenaktivteter men även bara ute eller bilkörning.

Är det ett märke som någon känner till? bra/dåligt? andra glasögon?

dared
2008-04-24, 15:49
Nu vet jag inte din prisklass, men efter några sommrar av ware and tare brillor köpte jag ett par Ray bans som jag lyckades tappa i min betonghallsgolv några hundra gånger (seriöst) när jag satte på mig skorna. Hade knappt några repor alls. Gäller väl att inte tappa bort dem bara. Personligen gillar jag RBs pilot i medium med beige "stöd panel" eller hur fan jag ska förklara det. Sen helst en ring i mitten också, dock verkar de tagit bort de brillorna.

Annars de här *drool* ;)

Inte så affordable dock, gjorda i guld.

Edit: oj, till vattensport vettefan =)
http://www.acquiremag.com/2007/12/13/rbgoldle.jpg

Jajje
2008-04-24, 18:11
Nu vet jag inte din prisklass, men efter några somrar av ware and tare brillor köpte jag ett par Ray bans som jag lyckades tappa i min betonghallsgolv några hundra gånger (seriöst) när jag satte på mig skorna. Hade knappt några repor alls. Gäller väl att inte tappa bort dem bara.


Precis samma för mig, alltid snygga och grym kvalitet. Det gäller som sagt bara att inte tappa bort dem :).

Devoid
2008-04-24, 19:41
Har inga speciella att reka men kolla in http://www.ocshades.com/ de brukar ha ett ganska brett utbud till humana priser.

Krampus
2008-04-24, 20:19
Se avatar.
PM:a för pris.
Har endel andra grejor också:
Just nu billigt 3st fälgar till vit Toyota Corolla -89. Som nya!