handdator

Visa fullständig version : DoublePro


plexmar
2008-04-23, 10:32
Någon som vet hur länge man kan ha DoublePro stående i kylen när den är utblandad med vatten/mjölk?

Rodge
2008-04-23, 10:39
Hehe! Har gått och funderat på att posta exakt samma sak, fast jag hade nog gjort det i en av DoublePro-trådarna ;P

Jag äter DoublePro på morgonen, och i början gjorde jag färdigt den på kvällen. Alltså 8 h i kylen. Sen fick jag optinoja och började mixa chokladpuddingen på morgonen istället. Jobbigt, inte lika gott resultat (mindre tid i kylen) MEN mer opti, hehe!

Så vad tror kolo, kan jag ha den i kylen över natten?

Koloftw
2008-04-23, 10:43
Hehe! Har gått och funderat på att posta exakt samma sak, fast jag hade nog gjort det i en av DoublePro-trådarna ;P

Jag äter DoublePro på morgonen, och i början gjorde jag färdigt den på kvällen. Alltså 8 h i kylen. Sen fick jag optinoja och började mixa chokladpuddingen på morgonen istället. Jobbigt, inte lika gott resultat (mindre tid i kylen) MEN mer opti, hehe!

Så vad tror kolo, kan jag ha den i kylen över natten?

Hur lång tid tar det för den att få optimal konsistens?

Hobbes
2008-04-23, 10:56
Hur lång tid tar det för den att få optimal konsistens?

10-15 minuter, räcker gott och väl!

Rodge
2008-04-23, 11:37
Möjligt att det inte skiljer speciellt mycket på 15 minuter och 8 timmar :) men det är bekvämt att slippa fixa och vänta 15 min på morgonen.. Det är mest det..

plexmar
2008-04-24, 21:54
Ingen som vet?

Känns ju ingen höjdare att äta/dricka dålig protein, både med tanke på magen och musklerna :D

Koloftw
2008-04-24, 23:15
Eftersom du inte ville söka så sökte jag.

Sverker sa att 60-90 minuter (blanda innan passet) är OK. Men inte längre.

King Grub sa att sju timmar är för lång tid (med tanke på bakterierna).

Scratch89
2008-04-24, 23:24
Jag skulle inte låta den stå blandad sådär länge. Dels på proteindenatureringen, dels på bakterietillväxten.

plexmar
2008-04-25, 16:01
Tack så mkt för svaren!

Atjoo
2008-04-25, 22:38
Gäller dessa tider för produkter som EsaPro och Rage också? (Ungefär såklart)

Rodge
2008-04-29, 22:03
King Grub sa att sju timmar är för lång tid (med tanke på bakterierna).

Vad är det som gör bakterietillväxten så hemsk i DP över natten (7-8 h)? Vad är skilladen med ex. min blandning av kesella, kryddor och avokado? Eller typ en tonfisksallad? Sånt har jag stående läänge i kylen ibland..

Iofs är det inte så jobbigt att göra DP:n på morgonen har jag märkt :)