handdator

Visa fullständig version : Becel


Åse Columbus
2003-05-23, 15:19
kolla in detta...

http://www.expressen.se/expressen/jsp/polopoly.jsp?d=10&a=35909#ned

Henke
2003-05-23, 15:21
Låter lovande,
Tur att man inte gillar smörgåsmargarin!!!!

MVH

King Grub
2003-05-23, 15:23
Allt ger cancer. Ät och hoppas på det bästa. ;)

-GP-
2003-05-23, 15:43
Bregott är det enda rätta! Alla andra margariner är behandlade!:eating:

leiap
2003-05-23, 16:56
Håller med föregående talare.

Bregott ska det vara. (Eller lättost bredbar...)

bettan!
2003-05-23, 21:33
kesella/keso + hamburgerkött är det enda rätta på mackan, mina vänner.

Rumpelstilzchen
2003-05-23, 23:00
Varför äter ni margarin, det smakar verkligen illa!

-GP-
2003-05-23, 23:46
Får hålla med Bettan! Keso+hamburgekött på en limpskiva är inte illa för smaklökarna!!! :thumbup:
Fast tyvärr (?) så käkar man inte bröd sådär jätteofta...

GhostFace
2003-05-24, 05:55
Bahhh.... höna av en fjäder !!

King Grub
2003-05-24, 06:37
Messmör!!! Vad mer behövs?

Alcazara
2003-05-24, 08:14
Jag röstar på västan 10% lagrad och lite skivad gurka...mums!!!

Föresten är det nån som testat avokado på mackan? Några skivor avokado, ja det slål allt!!!:eating:

Doktor V
2003-05-24, 11:19
Originally posted by Alcazara
Jag röstar på västan 10% lagrad och lite skivad gurka...mums!!!

Föresten är det nån som testat avokado på mackan? Några skivor avokado, ja det slål allt!!!:eating:

Västan har ju kommit i 5% oxå,mindre fett,mer protte,samma smak:hbang:

YTS
2003-05-25, 01:51
Kolla denna länk på min hemsida: http://w1.300.telia.com/~u30010580/meramat.html
Där hittar ni ett flertal näringsbalanserade och beräknade mackor, med bl.a. ägg, musslor, räkor, sardiner, skinka, phiadelphia ligth, med salsa och sojabönor. Alla mackor är kompletterade med utvalda grönsaker för att komplettera bristerna i soveln. Energibalansen ligger på ca 20E% protein, 20E% fett och 60E% kolhydrat.

Yngve

Alcazara
2003-05-25, 08:53
Originally posted by Doktor V


Västan har ju kommit i 5% oxå,mindre fett,mer protte,samma smak:hbang:
________

NÄÄÄ, den smakar ju skosula!!!! Den lagrade är den bästa:eating: Om det blir 0,5 % mer fett per ostskiva...ja det är skit sammma...

Doktor V
2003-05-25, 16:33
Originally posted by Alcazara

________

NÄÄÄ, den smakar ju skosula!!!! Den lagrade är den bästa:eating: Om det blir 0,5 % mer fett per ostskiva...ja det är skit sammma...

Ja,fast nu blir det ju 100% mer fett per skiva,det är väl ändå inte skit samma?

Alcazara
2003-05-25, 17:29
Originally posted by Doktor V


Ja,fast nu blir det ju 100% mer fett per skiva,det är väl ändå inte skit samma?

____
Jo, det ÄR det , det handlar ju om så små mängder...Tar du 3 skivor västan 5 % blir det 1,5 g fett jämfört med 3 g fett då du tar 10 % lagrad (om varje skiva är 10 g). Och då det handlar om ynka 13,5 kcal i fett då är det skit samma för mig iallafall. Jag väljer smaken..Men du kanske käkar en hel ost, vem vet:smash:

Doktor V
2003-05-25, 18:00
Originally posted by Alcazara


____
Jo, det ÄR det , det handlar ju om så små mängder...Tar du 3 skivor västan 5 % blir det 1,5 g fett jämfört med 3 g fett då du tar 10 % lagrad (om varje skiva är 10 g). Och då det handlar om ynka 13,5 kcal i fett då är det skit samma för mig iallafall. Jag väljer smaken..Men du kanske käkar en hel ost, vem vet:smash:

Tja,jag kan ha 50 g på pastan,eller 200 g på en pizza.
Då blir det skillnad.
Men 2-3 skivor om dagen,då är det skit samma

Tanman
2003-05-26, 07:44
Varför inte äta vanligt smör på smörgåsen istället för en massa tveksamma halvfabrikat som man inte vet vad de innehåller.

För mycket fett skriker nån då och jag undrar: Är det?

Grahn
2003-05-26, 08:07
Becel var ju bra för omega3:n men i vilket fall så med den minimala mängden bröd man(iaf jag numera) äter så spelar det nog ingen roll vad man brer på det.