handdator

Visa fullständig version : Protec


Grahn
2003-05-15, 20:47
Hur kommer det sig att Protec blåbär blandar sig avsevärt lättare än protec+ choklad?
Protec blåbär klumpar sig aldrig och man kan blanda mer pulver i mindre mängd vätska utan att det blir betong.

Kommer protec i framtiden att vara mer som blåbär?

Castro
2003-05-16, 08:16
Jaaadu, den som ändå visste...

Kimo
2003-05-16, 09:00
Är blåbärssmaken något att ha?

Grahn
2003-05-16, 09:01
GIllade den inte i början men den växer på en. :)
BLanda den med osötad blåbärssoppa och den blir riktigt delikat!

muskelbyggarn
2003-05-16, 09:13
Med tanke på att Eiselt slutat med Protec+ så borde framtida Protec vara liknande blåbär i konsistensen.

Vänl,,,
Tobbe

Grahn
2003-05-16, 09:19
Det låter väldigt bra Tobbe. Hoppas det blir så!

Castro
2003-05-16, 09:34
Vad är anledningen till att dom slutat med Protec+ då? På detta forum verkade det ju som att Protec+ var en riktig storsäljare, men kanske kan det vara så att produkten blivit lite överhypad här?

Bamse
2003-05-16, 09:44
Originally posted by Kimo
Är blåbärssmaken något att ha?

Den som söker han finner...? :sleep:

http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/showthread.php?s=&threadid=8838

Mr Zero
2003-05-16, 19:17
Originally posted by Castro
Vad är anledningen till att dom slutat med Protec+ då? På detta forum verkade det ju som att Protec+ var en riktig storsäljare, men kanske kan det vara så att produkten blivit lite överhypad här?
Protec försvinner inte, dom skulle bara ta bort glutaminet (+et), kan det vara därför blåbärssmaken blandar sig lättare förresten?
Någon som provat gamla protec utan glutamin?
Tycker blåbärssmaken är kanon, brukar blanda ca 3dl vatten och 1-2dl mjölk, tycker att det blir godare då.
Bra och inte alltför söt smak.

tinus
2003-05-19, 07:29
Jag har iaf inte märkt ngn större skillnad mellan Protec och Protec +. De smakar lika gott båda två:D
Iaf jordgubben den är super!

eiselt
2003-05-19, 19:59
Det kan vara så att Blåbärssmaken löser sig lite bättre pga av att den inte innehåller extra glutamin.

Om man låter blåbärsdrinken stå ett tag och "mogna" till sig så kommer smaken fram bättre.

Mvh
Henrik

Grahn
2003-05-19, 20:01
Blåbär e kanon :) får lätt ner 40g i en shaker nu jämfört med att 30g knappt funkade med chokladen.

eiselt
2003-05-19, 20:05
Originally posted by Grahn
Blåbär e kanon :) får lätt ner 40g i en shaker nu jämfört med att 30g knappt funkade med chokladen.

Proteinet kan variera i viskositet från batch till batch. Enligt NZMP beror det på årssäsong.

/ Henrik

Grahn
2003-05-19, 20:23
AHA! :) jo det påverkar säkert det hela med.

Tomten
2003-05-20, 10:12
Det beror ju också mycket på hur man blandar. Hade ett jäkla problem med protec+ innan jag började använda stavmixer för att blanda den.

Beror också på om man använder vatten eller mjölk i drinken. Jag brukar ta 3 dl mjölk och 2 dl vatten, då blir det fin konsistens, även om man blandar med fyra skopor protec+, och det smakar inte så illa heller. Att blanda enbart med vatten är helt uteslutet, då smakar det bara förjävligt :cryout:

AnderssoN
2003-05-20, 11:35
Blåbärs-Protec är överlag lättare att blanda och dricka än choklad-Protec. Men har man kommit över en bra "batch" choklad så kan även den vara riktigt lättblandad. Samma sak med jordgubb.

Har märkt att det oftast finns två sorters kvalitet på pulvret man får: dels det pulver som är kornigt och ganska grovt och dels det som är finfördelat puder, som dammar när man blandar ner det i mjölken. Det sistnämnda är det bästa för konsistensen.

Jag vispar försiktigt ned pulvret i 4-5 dl minimjölk med en visp (utan att vispa ner för mycket luft, för det förstör konsistensen). Sedan häller jag över allt i en shaker, låter luftbubblorna bubbla klart och mixar med stavmixer i någon halvminut.

muskelbyggarn
2003-05-20, 12:06
>AnderssoN

Seriösaste sättet att blanda proteindrink på jag någonsin sett :thumbup:

Tänk om jag orkade vara så seriös också, fasiken vilka goda proteindrinkar man skulle kunna få då :D

Vänl,,,
Tobbe

Lellan
2003-05-20, 12:06
-> Andersson

Här snackar vi protec gourmand! :thumbup:

Bamse
2003-06-05, 18:09
Originally posted by Grahn
BLanda den med osötad blåbärssoppa och den blir riktigt delikat!

Snackar vi blåbärssoppepulver nu eller färdigblandad blåbärssoppa?

Vad består det i så fall av om det inte innehåller socker? Aspartam?

Grahn
2003-06-05, 18:11
Torkade malda blåbär såvitt jag kan se. :)
Det är alltså ett pulver....

Bamse
2003-06-05, 18:15
Vafalls, innehåller pulvret substans av blåbär? :MrT: :D

Grahn
2003-06-05, 18:16
Jo..kanske är dopingklassat :D får ju bara vara artificiella smakämnen i denna tid!

Bamse
2003-06-07, 00:21
Sockerfritt och sockerfritt... Maldodextrin innehåller det ju ser jag :) Är inte det en typ av socker, eller är det jag som är trött? :em:

Tyckte förresten inte att det blev såå himla mkt bättre med blåbärspulver. :notme: :)

Grahn
2003-06-07, 07:08
som tredje ingrediens iofs, men mängden kolhydrater är låg.

blir bäst om man blandar de 2 pulvren och sen häller dem i vattnet har jag märkt.