Visa fullständig version : Pilsnerkorv
KaptenKnäsvag
2008-01-24, 21:46
Är det "ok" att äta pilsnerkorv på burk direkt ur burken, utan tillagning dvs? Ur hälsosynpunkt då.
King Grub
2008-01-24, 21:55
Den är väl kokt. Det ligger väl inte råa, köttfyllda tarmar och flyter omkring i burken. :)
KaptenKnäsvag
2008-01-24, 21:58
Den är väl kokt. Det ligger väl inte råa, köttfyllda tarmar och flyter omkring i burken. :)
Nej, men jag har hört att när det är den mängd konserveringsvätska som det är i en sådan burk kan det vara en bra idé att tillaga maten.
KaptenKnäsvag
2008-01-24, 23:11
Hur skulle det hjälpa?
Ja, det är ju det jag försöker ta reda på.
konserveringsvätska?!?
Nått annaskipperpåhitt?
Är väl antioxidationsmedel E300 och konserveringsmedel E250 som i all annan korv, vätskan i burken borde inte innehålla något extraordinärt.
Hmm, man kanske skulle lansera korv i formaldehyd? Konserveringsvätska FTW!
KaptenKnäsvag
2008-01-25, 00:39
konserveringsvätska?!?
Nått annaskipperpåhitt?
Är väl antioxidationsmedel E300 och konserveringsmedel E250 som i all annan korv, vätskan i burken borde inte innehålla något extraordinärt.
Hmm, man kanske skulle lansera korv i formaldehyd? Konserveringsvätska FTW!
Trodde det var fotogen?
Turbonisse
2008-01-25, 09:36
Inga problems! Bullens pilsnerkorv :thumbup:
shut teh face
2008-01-26, 17:20
Inga problems! Bullens pilsnerkorv :thumbup:
Best!
Man får helt enkelt ignorera "ingredienser".
Såhär äter jag min bullens. :P
Hemmagjord potatisklyftor, skär potatisen, smöra plåten, på med potatisen, vålda den med vitlökspulver, basilika och oregano.
In i ugnen och servera sedan till bullens. :thumbup:
Scratch89
2008-01-27, 01:29
råa, köttfyllda tarmar
Tack. Nu fick jag ytterligare anledning att INTE äta korv. *spy*
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.