handdator

Visa fullständig version : Baka med Milbona?


Sofy
2007-11-21, 19:22
Som frågan lyder, går det??? hoppas på snabbt svar, ugnen på 225 grader, jag ska bara hoppa i myskläder efter dusch o träningspass. Det blir scones till fotbollsmatchen... men på milbona eller smör, det är frågan???

Ayla
2007-11-21, 20:09
Klart det går. När jag bakar brukar jag byta ut mängden smör till samma mängd kesella, det har fungerat.
Lycka till!

Sofy
2007-11-21, 21:05
Tack för svar, och ja, det gick utmärkt! Jag brukar normalt baka med Kesella precis som du, men nu hade jag ingen kesella hemma, utan bara lidl´s fettfattiga variant milbona. Men för alla som undrat ( vilket inte verkar vara så många, men ändå) så fungerade det bra. Goda scones med havregryn, grahamsmjöl, vetekli, vetekorn, linfrön, pumpakärnor, kesella, naturell lättyoughurt och sen.. ja, lite smör blev det också för smakens skull!

jontet
2007-11-23, 10:41
milbona är ju typ som zaranoff, fyller en finfin funktion men inget man använder på en bjudning precis. försökte göra chipsdipp på skiten en gång och det gör jag inte om