handdator

Visa fullständig version : Coating


mistermr
2007-11-01, 14:15
Funderar på att göra proteinbars och ta dem som mellanmål, men jag undrar om man coata med ngt annat än choklad?

mvh

Pepz
2007-11-01, 14:19
Glasyr/kristyr. smaksätt med ex pepparmintsolja om dina bars är med chokladsmak

mistermr
2007-11-01, 14:22
Glasyr/kristyr. smaksätt med ex pepparmintsolja om dina bars är med chokladsmak

Det är sockret alt sötningsmedel som jag vill undvika. Kanske borde jag satsa på en 99% mörkchoklad?

mvh

Bao-Bao
2007-11-01, 14:55
Det är sockret alt sötningsmedel som jag vill undvika. Kanske borde jag satsa på en 99% mörkchoklad?

mvh

Jag skulle tro att de flesta 99%-iga chokladsorterna som finns är ganska beska och bättre lämpade till matlagning. Något bra alternativ som varken innehåller socker eller sötningsmedel kan jag tyvärr inte komma på.

Tolkia
2007-11-01, 15:05
Jag skulle dessutom tro att choklad med väldigt hög kakaohalt blir svår att smälta och täcka med.

Eddie Vedder
2007-11-01, 16:20
Jag skulle dessutom tro att choklad med väldigt hög kakaohalt blir svår att smälta och täcka med.

Det har väl inte med sockerhalten att göra, eller?

Även choklad med så mycket kakao är ju fortfarande fet, kakaosmör smälter väl oavsett om det är mycket socker?