Visa fullständig version : Kyckling och ris!!
Hej alla! Hur tillagar man kyckling i ugn på ett bra och säkert sätt, så den inte blir salmonella smittad men samtidigt saftig och go? :kickass: När man skall tillaga ris, vilket ris är bäst? Och hur tillagar man det så att det blir sådär "kineskiskt" gott? Sedan behöver man en kalorifattig men god sås till också.. tips mottages glatt! :love:
-Konve
RealElwood
2003-04-22, 15:29
Det enda ris som är långsamt i kolhydrater är de paket som det står "parboiled" på, men dom blir inte så kinesiskt lite klibbiga å goda. D e Jasminris som blir det, men det är snabbt i kolisar.
Sås måste jag säga "Sweet Thai Chilli Sauce", d e mycket socker i den men d behövs ca 5g för att d ska smaka supergott. Finns på stora glasflaskor bara att hälla på efter tycke å smak
RealElwood! Tackar, ska ta och köpa in lite sånt "bra" ris och sån sås. Sen är det bara att :eating: ! Tackar
-Konve
Mamma brukar lägga in kycklingen i en påse i ungnen så sen whips kanon saftig & god!!!!:eating:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.