handdator

Visa fullständig version : Kost & Näring


Sidor : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 102 103 104 105

  1. Matförvaring hur?
  2. Gastric By Pass + Styrketräning funkar ej
  3. Proteinupptagningshastighet vid blandning
  4. ofullvärdigt protein vid en måltid?
  5. Ska jag deffa eller strunta i det?
  6. Smör och kolesterol
  7. Räknar ni med dricka och sås i er "lean bulk"?
  8. Effekt av antalet proteinintag per dag för muskeltillväxt
  9. Kaffe och levercancer
  10. Tror jag "ger upp" min vegetariska diet.
  11. Äggintag och åderförkalkning
  12. Frukost hjälp någon! En bra en....
  13. Råd angående vätskeersättning sökes.
  14. Gefilus
  15. Chaga (Sprängticka)
  16. Vilka grönsaker att äta varje dag?
  17. Att äta 800 gram frukt och grönt är bättre för hjärt-kärlsjukdomar
  18. Köttfärs & pasta = Muskelmat?
  19. Vegetariska alternativ för oss med ibs?
  20. Effekt av tre dagars högkolhydratkost på kroppssammansättning
  21. Drycker med koffein och artificiella sötningsmedel och tidig menarche
  22. Ost, kött och kolhydrat och risk för hjärt- och kärlsjukdom
  23. Äta efter gympass?
  24. Hur viktigt är RDI av micronutrienter?
  25. Känner mig stressad av att äta
  26. Om kyckling gram.
  27. Betydelse att äta dagen efter träning?
  28. Tråden om mikrobiom, pre-/probiotika och deras relation till sjukdom och hälsa
  29. Söker studie/diskussion ang proteinintag för styrketränande gentemot "otränande"
  30. Hjälp!! Kost/träningsupplägg
  31. Antal kcal per dag för en ectomorph?
  32. Näringsintag för återhämtning efter konditionsträning
  33. Kreatin - när och varför?
  34. Kost/Snack innan gymet för "pump"
  35. Proteinintag vid styrketräning & konditionsträning
  36. Deff vs Bulk
  37. Multivitamin tablett något nytta?
  38. I vilken grad påverkar egentligen ens testosteronvärde ens förmågan att bilda muskler
  39. Lchf
  40. Konsumentverkets matsedel för bulk?
  41. Kostråd
  42. Vad äta inför bulk
  43. Möjligt att leva på?
  44. Sidor om vegetarisk kost.
  45. Blir håglös efter matintag
  46. Bra matupplägg vid träning på lunchen?
  47. Muskelproteinsyntes efter intag av animaliskt och vegetabliskt protein
  48. Är det, enligt er, svårt att äta vegetariskt och bibehålla fysiken?
  49. [Optinoja] protein innan fastande styrketräning?
  50. Det här med proteinintag - Hur är det, egentligen?
  51. Om man äter för mycket kval en dag!?
  52. Vattenretention SSRI/antidepressiv medicin
  53. Kalorier från Godis vs. Mat?
  54. Äta endast protein, eller blanda med kolhydrat?
  55. Sköra naglar av viktnedgång och träning?
  56. Komplettering av vegetabiliska proteiner
  57. Näringslära för någon som behöver förändra sitt liv
  58. Hur måltidsfrekvens påverkar kroppsvikt, aptit, energiförbrukning och hälsa
  59. Dagsintag av protein, timing, osv, innan jag blir tokig
  60. Dumbbell.se lägger ner
  61. Kost, deff
  62. Kalorier i vattenmelon?
  63. Protein: behov, dosering och tidpunkter för intag
  64. Antal gram av olika livsmedel för att maximera proteinsyntesen
  65. Äter jag rätt?
  66. Långtidseffekter av aspartam på blodfetter och redoxstatus
  67. Effekten av Blandprotein?
  68. Dricka vassle innan och efter träningen?
  69. Proteinpudding, overkligt god!
  70. Inför Operation - Omega 3 via tillskott är förbjudet, hur är det med fisk?
  71. Äts dessa utan tillagning? (fryst skaldjursmix)
  72. Vassle med eller utan mat?
  73. Säljstopp på Lindahls Blåbär
  74. Kan man vara anabol i en del av kroppen och katabol i en annan?
  75. Beef Jerky
  76. Större kroppsfettförlust av fettrestriktion än av kolhydratrestriktion
  77. Ska man behöve kämpa för att äta sitt dagsbehov?
  78. Fiskleverolja för intelligens?
  79. Proteinintag/kalorieöverskott
  80. Eksem i ansiktet av kvarg - en förlust
  81. ökad energiförbrukning/ämnesomsättning av ökat mat intag?
  82. Näringsinnehåll på en lunch ute
  83. Vill ner i vikt med hög kolhydrats diet
  84. Hur länge efter att man styrketränat kan man äta mat?
  85. LCHF och Stronglift
  86. Någon som vet vart man kan köpa billiga naturella mandlar?
  87. Även lågt till måttligt alkoholintag kopplat till ökad cancerrisk
  88. Effekt av tillagning och temperatur på tillgängligheten hos nötköttsprotein
  89. Måltidsfrekvens
  90. Upphettning av frukt
  91. Kolhydraternas betydelse för människans evolution
  92. Frukost
  93. Någon här som har candida? Vilka kolhydrater kan man äta?
  94. Oönskad viktuppgång (nybörjare)
  95. Äta Ekologisk, närproducerat? Hur vet man vad som verkligen är bra att äta
  96. En lagom bulk
  97. MACROS! Kan det stämma?
  98. Problem att äta långt efter att jag vaknat
  99. Sömnproblem och hunger
  100. Frukost eller inte? den återkommande frågan!
  101. Makrofördelning vid bulk
  102. Hur håller ni koll på antalet kcal ni får i er?
  103. Från deff till clean bulk när?
  104. För lite kolhydrater!! Tips på kolhydratrik mat?
  105. Har jag kört min ämnesomsättning i botten?
  106. Svensk studie: Mjölk kopplas till ökad dödlighet
  107. Steka nudlar?
  108. Tråden om kcal snål men mättande mat!
  109. Hur många måltider äter ni per dag?
  110. Dietary Magnesium Is Positively Associated with Skeletal Muscle Power...
  111. Hur ska energikällorna fördelas vid kaloribalans?
  112. Kcal per vecka/vs dag
  113. Det är klurigt att måtta
  114. LCHF farligt 2015?
  115. Inflammatoriskt svar på träning med hög- och lågkolhydratkost
  116. Varför blir jag supertrött av havregryn, mjölk och russin till frukost?
  117. Aspartam och genotoxicitet
  118. En nybörjares fråga om matvägning
  119. Köttet i färdiglagade måltider
  120. Den anabola gränsen per måltid är 0.4 g protein per kilo
  121. Äter LCHF pga magbesvär - presterar sämre
  122. Köttätande och fasteglukos- och insulin
  123. Stimulans av proteinsyntesen efter styrketräning av mjölk och rött kött
  124. Övervikt orsakat av kroniskt överintag av vitaminer?
  125. Behöver hjälp med kostchema för att optimera träning
  126. Energibehov vid mycket träning
  127. Glykogeninlagring & viktnedgång (räkneexempel)
  128. Kost och cancer
  129. Vegeterianer
  130. Laktosfri mjölk
  131. Kaloribehovet skiljer mycket mellan de olika formlerna, hur mycket ska jag äta?
  132. Hur lågt fettintag är för lågt?
  133. Gammalt bröd - skorpa vs mögel
  134. Biotillgänglighet och hälsoeffekter hos krillolja jämfört med fiskolja
  135. Hur länge håller färsk kyckling i kylen?
  136. Äta innan morgonträning?
  137. Undvika grain helt eller funka wholegrain?
  138. Effekt av honung jämfört med socker på diverse metabola effekter
  139. Räcker inte proteintillskott + vanligt kostschema
  140. Extrem sötsug
  141. Kvarg
  142. Alkoholens inverkan
  143. Dumma frågor om proteinsyntes och mat.
  144. Behöver råd med kost på natten!
  145. Måste veganskt "kött" (sojabiffar mm) tillagas?
  146. Protein lagras som fett?
  147. Kost för muskeltillväxt
  148. Studier BCAA
  149. Min vän har fått ätstörning.
  150. Vad käkar du till frukost?
  151. Påverkar det muskeltillväxt och fettförlust negativ att äta vid oregelbundna tider?
  152. Proteinintag efter träning för äldre idrottare
  153. Större muskelmassa av sojaprotein än av kaseinprotein
  154. Antiboitika - katabolism och blindtarmsinflammation
  155. Näringsintag tränigsdagar/träningsfria dagar?
  156. Frågor ang. något förhöjt njurvärde.
  157. Svettas av frukt.
  158. Hjälp med beräkning av kcal-intag samt fördelning
  159. Hungrig, men ändå inte
  160. Kan denna fitnessutövare verkligen få i sig 2 g protein/kg kroppsvikt av denna kost?
  161. Äggintag och kardiometabol hälsa
  162. Effekter av periodisk fasta på kroppssammansättning och hälsomarkörer
  163. Återhämtning, viktigt va?
  164. Påverkan på anabol respons av styrketräning med ketogen kost
  165. Effekt av tung styrketräning + mycket högt proteinintag på kroppssammansättning
  166. Effekt av periodisk fasta på kroppssammansättning hos styrketränande
  167. Effekt av makronutrientintag på substratanvändning
  168. Det här med socker och intag!?
  169. Nya varningar gällande ris/riskakor
  170. Lågkolhydratkost för diabetes
  171. Försenat aminosyreupptag från proteinrik måltid med åldrande
  172. Alkohol och basalcellscancer
  173. Icke-processerade kolhydratskällor.
  174. Akuta effekter av vitlök på cancerrelaterade gener
  175. Insulin och reglering av människans muskeluppbyggnad och muskelnedbrytning
  176. Effekt av långvarig kalorirestriktion på benmetabolism och benmineraldensitet
  177. Onyttig kost + mass träning
  178. Kost som budbildschaufför
  179. Varav sockerarter?
  180. Påverkan på styrka och hypertrofi av vitamin D i samband med styrketräning
  181. Överätning för viktökning på 1.6 kilo på 8 veckor skapar 2.6 miljarder nya fettceller
  182. Cucurmin – Antiinflammatoriskt och triggar apoptos hos cancerceller
  183. Frukost
  184. Förbänner man mer på vintertid?
  185. Ingefära
  186. Effekt av konditionsträning på fett- och kolhydratmetabolism efter kakätning
  187. Ang kolhydrater
  188. Mat vid influensa
  189. Energisparande förändringar i muskler kvarstår efter normalisering av kaloriintag
  190. En klurig jäkel..?
  191. Flytande äggvita otillagat.
  192. Oxidativ stress i hjärnan av aspartam
  193. Potatis i matlådor får svarta fläckar
  194. Äta mindre fibrer
  195. 10g kolhydrat
  196. Behöver bolla tankarna
  197. Kroppsviktövningar och proteinintag
  198. Effekt av fördelning av fett & kolhydrat på blodfetter, inflammation & glukoskontroll
  199. Näringsmässiga fördelar och nackdelar med artificiella sötningsmedel
  200. Pasta, ris, potatis, bröd = dåliga kolhydrater?
  201. Vilken funlight är godast?
  202. Vattenintag och risk för diabetes typ 2
  203. Grötätande och kroppsvikt, BMI och midjemått
  204. Kalorirestriktion vs ätande efter aptit på viktförlust
  205. Svart kaffe = psykopat
  206. Måltidsfrekvens och övervikt
  207. Mindre fettökningar av överätning med probiotika
  208. Större viktnedgång att dricka 500ml vatten, 30 min innan måltid
  209. Feluppskattning av kalorimängder i föda och kaloriförbrukning av träning
  210. Feltryck av Ica?
  211. Apple Watch Aktivitetsfunktion
  212. Finns det några negativa effekter med fasta?
  213. När äta kcal-tätaste måltiden?
  214. Förändringar i tarmfloran en association till övervikt, inte en orsak till övervikt
  215. Nikotin + Koffein, kalorier per dag?
  216. Fråga ang Vassle och Kasein Proteiner
  217. Lågfettkost och risk för metabolt syndrom
  218. Hur håller ni koll på näringen ni intar?
  219. Mätt fast hungrig! ?
  220. Ersätta rött kött m. Kyckling/fisk
  221. Proteinintag och testosteronnivåer hos kvinnor
  222. Mättat fett jämfört med omättat fett el kolhydrat och risk för hjärt- och kärlsjukdom
  223. Päron och hälsa
  224. Koppling mellan ris och diabetes - kolhydratintag eller arsenik?
  225. Vilken brödsort rekommenderar ni?
  226. Beroendeframkallande mat
  227. Kalorirestriktion med eller utan träning och effekt på hälsopåverkande gener
  228. WHO klassar charkprodukter som carcinogena
  229. Är D-vitamin hysterin hysterisk?
  230. Det finns en urgammal tradition i Kina att av hälsoskäl inte äta spannmål
  231. Kolhyderater, fett?
  232. Effekt av alkoholintag efter tung styrketräning på cytokiner
  233. Korv
  234. Allt ger cancer
  235. Likvärdig stimulans av proteinsyntesen av vassleprotein och helmjölksprotein
  236. Större påverkan på postprandiell lipemi av kasein än av vassle
  237. Mjölkprodukter med olika fetthalt och koppling till metabolt syndrom
  238. Ekologiska livsmedel högre näringsvärde?
  239. Vänjer sig kroppen vid ökat vattenintag?
  240. Ett par enkla frågor
  241. Böcker/Information
  242. Varför blir mat mindre god efter träning?
  243. Hur få i mig rätt och bra fett?
  244. Resistent stärkelse + protein ökar fettoxidaiton och mättnad
  245. Vassleprotein för att hantera diabetes typ 2
  246. Matschema i excel (frågor)
  247. Anabolt gensvar av större mängd protein i en måltid
  248. Jag tror jag får i mig för lite protein?
  249. Större viktnedgång med vatten än lightläsk
  250. Ingen skillnad på högt eller lågt GI på kroppsvikt eller fettförlust vid viktnedgång