handdator

Visa fullständig version : Kost & Näring


Sidor : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

  1. Skräpmat, träning, viktuppgång, bra/dåligt?
  2. Cancerogen effekt i lever och lungor av aspartam
  3. Frusen Frukt
  4. Pasta med 30% durumvete, 70% vete
  5. Käka en massa mat 50 min efter träning.
  6. hållbart käk!
  7. Början till anorexi/bulimi ?
  8. EAA och näringstiming under deff!
  9. Protein.. När?
  10. Tappa styrka pga minskning av proteinintaget?
  11. Hur mycket protein behövs efter intag av BCAA
  12. Bra frukost när man har ont om tid ?
  13. Jävligt förvirrad angående kolhydrater
  14. Mat efter träning men inga kalorier över? hur göra då?
  15. Ökat bukomfång vid minskning av BF
  16. Hur mycket variation behövs?
  17. Äta varm och kall mat
  18. Bönor, linser etc.
  19. Vilka glykogendepåer fylls på?
  20. Kall tillredd mat = Lägre GI?
  21. Kasein, kvarg och cancer
  22. Mitt nya kostupplägg
  23. Samband mellan proteinkvalitet, fettfri massa och benkvalitet
  24. Effekten av kolhydrat och protein efter träning på protein- och glykogensyntes
  25. Kostlära nybörjare
  26. Ditt kostupplägg - Råd & Tips
  27. Trivs att vara hungrig
  28. kalorier
  29. DTD Recept / Mat tips
  30. Kcal i aromämne?
  31. Frukostätande och kardiometabol risk
  32. Kost med mycket mättat fett mer obesogen än kost med mindre mättat fett
  33. Endast protein ger energi när man är sjuk. Myt?
  34. Hur mycket påverkar snusning egentligen?
  35. Hemlagad jansson - hållbarhet i kyl?
  36. Hjälp med bulk frukost!
  37. Nattmål bulk
  38. Tränande ungdom som vill träffa dietist
  39. Träning före frukost - kostråd?
  40. Fett, Kalorier och Kolhyderater
  41. Soja
  42. Kan man vara allergisk mot kaffe?
  43. ätardag?
  44. Tider på dagen, avgörande?
  45. Vilken ph har kvarg (kesella)?
  46. Hög glykemisk belastning och högt kolhydratintag ökar risken för hörselförsämringar
  47. Effekten av protein och glykemiskt index på kroppssammansättningen hos barn
  48. Coops potatisklyftor med skal
  49. Angående kost.
  50. När det sprutar där bak?
  51. Växtätande djur!?
  52. Era tankar kring kost och näring
  53. Vattnig kesella kvarg 1%
  54. Angående kalori intag
  55. en cacao fråga...
  56. Paleolitisk kost
  57. PF och tonfisk
  58. Bulk eller Deff för mig? Förvirrad.
  59. Kostbyte?
  60. Är detta ett vettigt kostupplägg?
  61. Räcker rapsolja som fettkälla?
  62. Kosten och pengar
  63. Hälsoundersökning.
  64. Protein i en måltid
  65. Nackdelar att inte äta nåt mellan ~7:30-18?
  66. Tonfisk
  67. Vad ska jag äta?
  68. Näringsinnehåll i sötpotatis?
  69. För mycket mjölkprodukter?
  70. Buckliga naglar, tecken på nån brist?
  71. Osäker angående beräkning m.h.a livsmedelsverkat
  72. angående vikt
  73. Äta 10 ägg om dagen?
  74. Kalciumtillskott för kvinnor 50+?
  75. Kaffe och kolesterol
  76. När blir viktuppgången för radikal?
  77. Bygga muskler på en low carb diet?
  78. Top Tio Kostmyter Slaktas
  79. Öl?
  80. Allvarligt fel på fun light
  81. En måltid om dagen i form av buffé
  82. Kaloririk kvarg!
  83. hjälp mig hjälpa en vän
  84. åter hämtning
  85. Vilka är de mest viktigaste nutrienterna för muskel/styrkeökning?
  86. Om man äter ofta ökar förbränningen
  87. Bedöm min post WO mat
  88. gluten HJÄLP
  89. Näringsinnehåll på utelunch?!
  90. Lokalproducerad mat
  91. Fläckig hud orsakad av Stryketräning/kost?
  92. Sabbad ämnesomsättning?
  93. Gör ett träningsryck; nybörjarfrågor
  94. Promenad/cykling efter måltiden efter träningen?
  95. bästa utbildning i kost och näringslära?
  96. Makronutrientfördelning avgörande för ketos
  97. Stor del av kcalintaget på en gång.
  98. Värk i benen närmare knäväck(vid sovdags)
  99. Tonåringar raging foodmachines?
  100. Hur bevisar jag att det inte finns forskning som visar 100% på att aspartam ger cance
  101. Excell
  102. tips på mat
  103. Behöver hjälp med att lägga upp kost och träning!
  104. mjölk som mål efter träning?
  105. Dietära fettsyror och risk för frakturer
  106. Risintag och risk för diabetes typ 2
  107. Omega-3 och diabetes typ 2
  108. Vidensgrundlag for rådgivning om indtag af mælk, mælkeprodukter og ost i Danmark 2010
  109. vassle, kassein, sojaprotein, bäst för hyn?
  110. 30000 år gamla bevis för spannmålsanvändande - studie
  111. Godis
  112. Effekten av ingefära på träningsvärk
  113. Nedreglerad kollagensyntes efter träning vid NSAID-bruk
  114. Muskulär träningsanpassning via näringsintag
  115. Varför är de smala inte feta?
  116. gener och för lite mat
  117. Bra grönsaker?
  118. Sötsug och godis beroende !!
  119. Hur mycket protein (tjej)?
  120. F&S dietist: "Viktigt att du äter var tredje timme, då bibehåller du muskelmassa"
  121. (Min) Lever
  122. Kalorier
  123. Dryck med mycket salt?
  124. D-vitamin, olika enheter?
  125. KCAL tonfiskburk
  126. Är min mat bra eller anus ?
  127. Granskning av fler hälsopåståenden från EFSA
  128. Näringstajming.
  129. Energidrycker - innehåll och säkerhet
  130. Påverkan på hunger & mättnad av träning och fettsyresammansättning vid högfettkost
  131. Kroppsfettreglering - energibalans eller högt fettintag?
  132. Hur ser min snåla studentkost ut?
  133. Fiskintag och hjärtinfarkt
  134. Hur stor frukost efter morgonträning
  135. Cupmat
  136. Tonfisk - fet fisk?
  137. Skippa måltider?
  138. Transfett micropop
  139. Äta under träning
  140. Gynnsamma metabola effekter av fastande konditionsträning
  141. Vassleprotein+kolhydrat före träning minskar glykogentömning
  142. Hälsopåverkan av fruktosintag: reviewartikel
  143. Innehåll mcdonalds milkshake
  144. ”Sov dig smal” - Artikel om bok.
  145. Flytande sötningsmedel, vart?
  146. antibiotika
  147. alaska pollack 200g wokad 150g ?
  148. [MAT] förklara snälla!
  149. Analys av polyfenolhalter i 100 livsmedel
  150. Broccoli, ägg och kött
  151. LCHF/HCLF - Serotonin?
  152. Twinkie diet helps nutrition professor lose 27 pounds
  153. Insulinpåverkan på måltidsfrekvens
  154. Kalorifattig mat under deff
  155. Efter träning - kan inte äta
  156. Hjälp med kostschema!
  157. 2 åring med magproblem
  158. Vitaminer(antioxidanter) utan grönsaker
  159. Mjölk direkt från gård eller behandlad mjölk bäst?
  160. Frukost
  161. Lågfett ost
  162. Effekt av ett högt vassleproteinintag och styrketräning på njurfunktion och benhälsa
  163. Försöka på mig en seriösare kost. Hjälp med "kostschemat".
  164. Protein och Kolhydrater
  165. Mjölk vs Kvarg
  166. Insulin, adrenalin och glykogennedbrytning.
  167. Varierat intag, men inte total mängd, av frukt och grönsaker motverkar inflammationer
  168. Mjölkprodukter, allmän dödlighet och risk för hjärt- och kärlsjukdom
  169. Fruktos + glukos påverkar upplevd ansträngning under styrke- och konditionsträning
  170. pepsi max
  171. Cp mage, kan det bero på kosten?
  172. varför kan jag inte sova längre?
  173. Måltidsfrekvens
  174. Äggdiet
  175. Hur käkar ni som tränar innan läggdax?
  176. Hjälp! mage !
  177. Dålig mage av stärkelserika produkter?
  178. Hur påverkar alkohol kroppen?
  179. Bra frukost?
  180. 750g kolhydrater på 24 timmar?
  181. Lågreps och glykogen
  182. "Grynigt" och blött smörgåsmargarin
  183. Äggfetter?
  184. Behöver hjälp matschema och mera!
  185. undivka bukfetma
  186. Hot snacks
  187. Majskakor
  188. Funderingar kring ÄGG
  189. NSAID stänger av muskulär anpassning till konditionsträning
  190. Effekter av ett högt proteinintag?
  191. Äta efter träning?
  192. Träning före proteinintag ger större proteinsyntes vid aminosyreintag efter passet
  193. Uppdatering av kalciumbehovet för män
  194. Frukostflingor?
  195. Grymmaste uppladdningen
  196. Godis fredagkväll
  197. 2 liter mjölk
  198. Kyla påverkar energibehovet?
  199. Är mitt matschema bra eller dåligt? (gissar på dåligt)
  200. Före och efter träning
  201. Tips hur jag ska äta! Ganska mycke läsning
  202. Sant eller falskt om proteinförgiftning
  203. Hur intar ni er kvarg??
  204. En fråga om kaffe!
  205. Omega-3 i kaviar :)
  206. Leucine Supplementation of a Low-Protein Meal
  207. Makrill i tomatsås "ICA"
  208. Missar jag något med denna ganska ensidiga kost
  209. Bio Lecithin
  210. vad missar jag..?
  211. Kost inför 10km löpning?
  212. Nermald frukter & grönsaker
  213. Hur kan vanligt smör va 50% dyrare /kcal än lätta?
  214. Spänd mage, "svårt" att andas
  215. Kaloriförbränning
  216. Hur många kcal behöver jag egentligen?
  217. Hur förändra min mat till det bättre?
  218. Äta under dagen för att bygga upp muskler på bästa sätt?
  219. Löpning innan frukost
  220. Byta tränings-maltot mot vanligt socker?
  221. Kondition
  222. 0-kcal diet - Hur skadligt?
  223. Skum i urinen
  224. Vad är viktigt när ni köper mat? (kcal, fett, protein etc.)
  225. Mitt matschema, Synpunkter?
  226. Skippa bröd & pasta, ät mycket protein och förhindra övervikt
  227. Mycket protein - lika viktigt under en vilodag som under en träningsdag?
  228. BCAAs & latte okay innan morgontraining?
  229. Familjen Dafgård Kycklingfilé GI 350 gram
  230. Grenade aminosyror vs Ogrenade aminosyror?
  231. En leucinrik kost & träning påverkar kollagensyntes i senor
  232. Försämrad tankeverksamhet av högfettkost
  233. Vetenskapen bakom muskeltillväxt: protein
  234. Äggulor, dietärt kolesterol och kardiovaskulära sjukdomar
  235. Alkoholens påverkan på en ketogen kost
  236. Ny frukost.
  237. Broccoli - Nyttigaste grönsaken? Men inte vid upphettning?
  238. Magnesium och plötslig hjärtdöd
  239. Ny studie - GI = bästa sättet att gå ner i vikt?
  240. Mat/Träningschema för TJEJ
  241. Hur mycket vatten per dag samt effekten av ökad konsumtion.
  242. Vete och mjölk?
  243. tappat matlusten! hjälp
  244. Bulk kampsport
  245. Hur ska jag äta för att gå ner i vikt utan allt proteinpulvertjafs?
  246. Otrolig viktuppgång
  247. Stenålder vs medelhav
  248. Fara med insjöfisk?
  249. Grytbitar av skinka
  250. Hjälp med kosten.