handdator

Visa fullständig version : Kost & Näring


Sidor : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

  1. Flera mål mat om dagen studier
  2. Potatismosssss
  3. Hur långt mellan måltiderna?
  4. träningsdrink eller ej?
  5. Kan jag äta kycklingen?
  6. Om rabarberkrämen är tunn och klistrig? (tentafråga)
  7. Norr mejerier lätt mjölk
  8. BV på linser+korngryn
  9. kan man äta för mycket sallad?
  10. Farliga Ägg?
  11. nötter...
  12. Mängd kolisar i målet efter träningen?
  13. AXA Sports Club
  14. Detta åt/äter jag idag!
  15. HÄlp Mig
  16. Nån Som Kan?
  17. Blodiga ägg
  18. Nötter
  19. Problem med viktökning
  20. psyliumfrön
  21. Hur mycket fett är OK på morgonen?
  22. Kolhydrater och GH (och signalsubstanser)
  23. Mat en fredag
  24. Yakiniku... Bra eller dåligt?
  25. Kan man sakta ner protein?
  26. Torkad frukt, bra/dåligt?
  27. kolesterol!
  28. Söker frysta rotfrukter(fler än Findus)?
  29. Mjölkprodukter höjer II, länkar?
  30. 7elevens fett- och sockerfria glass
  31. Gyllenmust!
  32. Sockersug av fruktos?
  33. Varför bry sig om GI ?
  34. Hur funkar det borta på Svenska livsmede...
  35. Värmd (stekt/kokt) äggvita
  36. varför orkar jag inte äta?
  37. Hunrig av att äta
  38. Metall i vatten?
  39. Vitaminöverskott
  40. psyliumfrön
  41. Äter för mycket? :/
  42. Det e dax! Hjälp på traven
  43. hur mycket protein under natten?
  44. Vad är det i skräpmaten !
  45. Findus "wärdshus" färdiga rätter.
  46. Kcal per dag
  47. ABCDE: Börja med deff
  48. två frågor om alkohol
  49. Hur testar man andel p/k/f i livsmedel?
  50. Protein i mjölk
  51. protein
  52. Hur mycket bryts kroppen ner vid alkoholförtärning?
  53. Findus djupfryst pasta bolognese
  54. Aspartam ersätts av andra sötningsmedel. Effekter av dessa?
  55. Pågens LEVA
  56. Pasta
  57. Druvsocker - hållbarhet
  58. Vad händer om man äter näringslösa kolhydrater?
  59. Varför köpa kesella?
  60. galaktos
  61. tonfisk varje dag?
  62. öb-mat?
  63. Den optimala osten
  64. Gratis är gott
  65. Fasta en vecka?!
  66. Lättkesellan slut hos ARLA!!!
  67. Långsamt protein med lågt...
  68. Sataysås - smakar som godis men med 1/10-del så många kcal?
  69. Olivolja och stekning
  70. Äpple 100 Kcal????
  71. Ok att äta samma sorts mat varje dag?
  72. hård kokt ägg / rostat bröd = nyttigt ???
  73. Naturdiet-Kan man träna och få resultat?
  74. Vad ska man äta?
  75. Utlänskt kött, risker
  76. Lätt & Lagom med Omega-3
  77. dricka vatten..
  78. matschema? snälla kommentera....
  79. Dagar i ett anorektiskt liv - SVT2 2220 - 2315
  80. pasta, la torre?
  81. välling :D
  82. mättat vs omättat
  83. Vilka sukrolosprodukter finns det?
  84. Är Becel bra?
  85. Hur mycket fett i lax?
  86. gröt på kvällen
  87. Tack!
  88. Behöver tips!
  89. Kommentera min kost, tack!
  90. skum mage
  91. 2 g/kg kroppsvikt/dag, fullvärdigt eller allt protein?
  92. Äta före träning
  93. gainer innan
  94. upplägg
  95. Glass i sommar
  96. Vanligt bröd = cancerframkallande
  97. Fazer Skepparhalvor
  98. Sprit eller öl ???
  99. Blästrade kalsonger?
  100. Nattmat?
  101. Optimalt mål efter 3-4 timmar low intense cardio?
  102. Glass ?
  103. Maxdosering av proteinpulver.
  104. Risoligodextrin
  105. Vilka olika typer av sötningsmedel finns att köpa?
  106. Sjuk
  107. Näringsinnehåll utskuren biff?
  108. Surströmming
  109. Studie om fettfri yoghurt. (Fantastiska resultat!)
  110. Min dagliga kost
  111. Muskelkontraktion skapar glukostransport utan insulin?
  112. Tolka denna innehållsförteckning ( Hur många kcal i burken?)
  113. Hur stora mellanrum mellan måltider
  114. Går det att äta godis?
  115. Kalorier i alkohol
  116. Hur mycket kalorier i Pepsi?
  117. Brist
  118. rosta bröd?
  119. Kommentarer på mina bröd -not brön!
  120. behöver hjälp me mellan mål
  121. "Proteinpulver är onödigt"
  122. Översiktsartikel över matupplägg
  123. Festa mera!
  124. Varför blir magen uppsvälld?
  125. Frysa ost?
  126. Gröt till träning?
  127. Konstigt illamående
  128. Kyckling
  129. Hur stor procent av kolhydrater, protein och fett?
  130. fryser
  131. Järnrik föda?
  132. Dricka olja
  133. Hur ska jag äta...
  134. Vad käkar man efter ett pass innan läggdags?
  135. Bulk?
  136. Behöver era åsikter!
  137. Negativa effekter på njur- och leverfunktion vid högt proteinintag?
  138. Seglivad myt? Att kroppen tar upp mer näring vid hunger.
  139. Träning sent
  140. Glykogendepåer?
  141. Mesost
  142. vikt o näringsinfo
  143. joggning
  144. Snus = dåligt immunförsvar?
  145. Enda fördelen med GI-dieter
  146. Bra resturanger i Lund?
  147. Ananas å keso
  148. Glykogen i döda kossor
  149. aminosyror
  150. Russin ???
  151. Vad är näring?
  152. Ibuprofen och paracetamol kan kortsluta muskeltillväxten
  153. Kassler = canser
  154. Proteinintag efter konditionsträning
  155. Kvällsmål?
  156. Protein och värk
  157. bakfylla
  158. Olika kostupplägg beroende på blodgrupp?
  159. Allmänt jobbig fråga om muskelnedbrytning
  160. tonfisk
  161. Vad händer med maten vid överträning?
  162. multi vitamin dryck
  163. Frågor ang. kokta ägg
  164. Lagom komplement?
  165. GI-värde?
  166. Energifördelning
  167. ont pga för lågt kcalintag?
  168. Mat/mellanmål/promemad
  169. Tabasco Green
  170. grovt bröd
  171. Efterträningsdryck?
  172. Blod pudding ???
  173. Perfekta (deff-)frukosten?
  174. Minimjölk som extra proteinkälla?
  175. Mitt matupplägg...
  176. För mycket kcal - ändå mellanmål?
  177. grillsäsong
  178. salt?
  179. Vad är detta??
  180. Hur mycket aspartam innehåller Funlight?
  181. Glucosbelastningstest
  182. skolmat
  183. kall
  184. Bulkfrukost
  185. Lätt Kesella galningar?
  186. Kelloggs All Bran Fiber Bar
  187. Lyxiga efterträningsmål!
  188. Biologiska värden
  189. Skillnad på nötter och nötter
  190. Fett
  191. chili
  192. Mat innan träning?
  193. hållbarhet på äggulor?
  194. Hållbarhet på ris?
  195. Gi värde ???
  196. Antal socker bitar i maten
  197. Glykogenförråd
  198. Saltvatten i kyckling?
  199. frysa färdiglagad
  200. Förstör alkoholen dagens träning?
  201. Proteindrink
  202. Morötter: kokta eller råa?
  203. Hur snabbt avtar den ökade proteinsyntesen efter träning?
  204. scan ärtsoppa
  205. Bob's "mixx2milk" efter HIIT?
  206. axas o err.. skogaholms fullkornsbröd
  207. Strösocker kontra honung.
  208. Bevisa!
  209. fibrer
  210. Kvarg keso kesella osv
  211. När ska detta finnas??
  212. Två ostfrågor
  213. kolhydrater på morgonen.
  214. lite frågor
  215. efter grisdag
  216. Bra mellanmål
  217. Lagom Post-Workout-Meal?
  218. Pulver/mat första mål efter träning?
  219. Förhöjd proteinsyntes - hur länge?
  220. vad tror ni om det här brödet?
  221. Varför mättar kycklingfilé så bra?
  222. GI: Kokt bakadpotatis?
  223. Samma bf% året om
  224. Böcker
  225. aspartam = höjda insulinnivåer?
  226. hur mycket ska man äta på en ätar dag?
  227. Kinamat
  228. Linfrön
  229. upptag av protein
  230. Vid sjukdom
  231. Stevia
  232. Hur mycket protein i fisken efter stekning?
  233. Hjälp med kaloriförbrukning
  234. hur mycket mat är 4000 kcal?
  235. för mkt protein?
  236. Råd?
  237. Puffat ris?
  238. varför just tonfisk?
  239. Hur orkar ni vara så petiga med maten?
  240. Sojaprotein
  241. Bra kost utomlands
  242. Thailändska RedBullen?
  243. Är detta bra som kvällsmål?
  244. GI-värde lista ???
  245. Steka Tonfisk?
  246. Mat före träning
  247. Gröt
  248. Ta en titt, bedöm!
  249. rekommendera ett bra bröd?
  250. Fett